Sportfogadás tippek: Wolfsburg (női) - Spartac Subotica (női)

2015-10-14
A női BL-ben 32 csapat került a főtáblára. Itt a hölgyeknél egyenes kieséses rendszer van, ma az első kör meccseinek visszavágója következik!

Wolfsburg - Spartak Subotica

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365 (később frissül a kínálat)

Kezdés: 17:00

 

Csak röviden a lényeg. Az odavágón a Wolfsburg nem volt a helyzet magaslatán. A Bayern, és főleg a Freiburg elleni két bajnoki betli megfeküdte a lányok gyomrát. Nem tudtak felpörögni a BL-meccsre sem, mezőnyfölényben játszottak, de nem nagyon jött össze semmi.

Egyrészt az idő sem volt épp túl jó másrészt a szabadkai pálya minősége sem volt olyan, amilyenhez egy német csapat szokott. Tartalékolt is Kellerman, hisz jött a fontos bajnoki rangadó a Frankfurt ellen, amit nem lehetett elbukni, hisz igen korán messze került volna a csapat a bajnoki címtől.

Végül is a Wolfsburg lenyomta a Frankfurtot, amihez persze kellett, hogy a Frankfurtban olyan válogatott játékosok, mint Marozsán Dzseni ne tudjon pályára lépni, de a 3 pont az 3 pont.

Most, azaz szerda délután egy sokkal élesebb Wolfsburgot fogunk látni, egy olyan Wolfsburgot, amely minden dühét ki fogja adni magából gólok formájában. Ha minden jól megy, akár az első félidő végére összejöhet az 5 gól. Most hazai pályán nem azt a langyos tempót fogja hozni a Wolfsburg, mint az odavágón! Ha Gösslingék elkezdenek Bundesliga-tempóban focizni, ott bizony potyognak majd a gólok is becsülettel!

Címkék: sportfogadás, tipp,