Sportfogadás tippek:Valencia - Real Madrid

2015-01-04
A La Ligában ma rangadót rendeznek. A Valencia a Real Madridot fogadja a Mestallában, Ronaldóék nem számíthatnak könnyű meccsre

Valencia - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az előző idényben a Mestallában 3-2-re nyerni tudott a Valencia ellen a Madrid, otthon a Bernabeuban viszont csak 2-2-es ikszre volt képes a Fehér Balett. A Valencia CF rendre felszívja magát, ha a sztárcsapatokkal játszik, kemény kis együttes van kialakulóban Valenciában, és anyagilag is egyre stabilabb a csapat.

A Valencia-Real meccsek az utóbbi időben a gólokról szólnak. Ez azért lehetséges, mert mindekét együttes őszinte focit játszik, és mindkét együttes győzelemre tör. Legutóbb 2-3, 2-5, 2-3, 2-3, 3-6 volt a meccsek végeredménye a Valencia-Real találkozókon a Mestallában.

A korábbi évekhez képest nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Real és a Valencia is erősödött. A Madrid 22 tétmeccs óta veretlen, és a Valencia is folyamatosan erősödik. Anyagilag stabil a csapat, így lehetséges, hogy itt játszik egy Negredo, vagy a Valencia 20 millió €-t költhetett a téli átigazolási időszakban egyetlen játékosra, Enzo Perezre.

Hazai és vendég oldalon is van bőven olyan labdarúgó, akik betalálhatnak. A Valenciánál például Negredo alighanem igencsak motivált lesz, mivel ő Real nevelés, de nem bánt vele túl finoman a Real. Most megviccelheti a Madridot. De Parejo szintén, és Feghouli vagy Piatti is tehet arról, hogy Casillasnak ne legyen könnyű délutánja. A Madridnál pedig összeáll a BBC, azaz Bale, Benzema és Cristiano Ronaldo. Mögöttük Isco és James, na és persze Kroos. A védelem szélein Carvajal, és minden bizonnyal Marcelo. Itt a Madridnál még a szélső védők is inkább középpályások, szóval jó esély van rá, hogy ismét potyognak majd a gólok a Mestallában, ahogy potyogtak az elmúlt években is.

Picike téttel még a 3-2-es Real győzelmet is megjátszhatjuk, elég divatos eredmény ez a két csapat között, amikor a Mestallában találkoznak.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,