Sportfogadás tippek: Spanyolország - Svédország

2015-06-15
A női kosárlabda Eb-n az első csoportkörök utolsó meccsei következnek. Sok együttes játszik még győzelmi kényszerben, de lesz egy két olyan találkozó, amit már tét nélkül játszanak le a csapatok. Ilyen a svéd-spanyol összecsapás is!

Spanyolország - Svédország

Tipp: Svédország pontjai 58.5 felett

Odds: 1.93

Iroda: unibet

Kezdés: ma 16.30

 

Ebben a csoportban minden tiszta. Litvánia pihenőnapon van, de nem kell izgulnia, mert továbbjutott már. Spanyolország és Svédország tét nélküli meccset játszik, ahogy a magyar-szlovák találkozó sem dönt semmiről.

Meglepő, de a fogadóirodák elég vaskos szorzót kínálnak a svéd győzelemre (8.00). Pedig ez a svéd együttes annyira nem rossz, hogy egy félig-meddig a mérkőzést nem komolyan vevő Spanyolországot ne tudjon elverni. A svédek szeretnének szépen búcsúzni a tornától, és bizony nem sebezhetetlen a  spanyol válogatott. Szlovákia majdnem megverte a hispánokat, csak egy ponton múlott Torrensék győzelme.

Ma a spanyol csajok aligha fognak megszakadni, főleg nem védekezésben. Vélhetően a legjobbak nem is játszanak majd sokat, így a csapat védekezése ezt meg fogja szenvedni. A mi tippünk az, hogy itt nem lesz kemény a védekezés egyik oldalon sem, próbálnak majd szép kosárlabdát játszani a lányok. Xargayéknak jó ez a találkozó, mert játékban maradnak, de senki sem teszi majd úgy oda magát, ahogy éles meccsen.

Az északiak pedig tényleg szeretnének szépen búcsúzni, netán nyerni! A mi tippünk tehát az, hogy minimum 59 pontig  eljut a svéd együttes!

sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,