Sportfogadás tippek: Real Madrid-Villarreal

2014-02-08
Cristiano Ronaldo nélkül fogadja a Real Madrid a Villarrealt ma este. Ez nem túl jó hír, de a vendégek ennél is nagyobb bajban vannak.

Real Madrid - Villarreal

Tipp: Real Madrid győzelem

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés Ma 20:00

 

Múlt héten Ronaldót Ayza Gamez spori kiállította a Bilbao elleni meccsen. Ez tény. Az is tény, hogy Ronaldo három meccses eltiltást kapott. Hogy jogos volt a kiállítás, avagy nem, azt mindenki eldöntheti. Mindenesetre elég sokat elárul a dologról, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség Ayza Gamez sporit is eltiltotta egy hónapra, ráadásul idén a Madridnak több meccset nem vezethet. Fura dolgok ezek, mert most ha jogos a kiállítás, nem tiltjuk el a bírót. Vagy ha nem jogos a piros lap, akkor Ronaldo eltiltását töröljük el...

Fura dolgok, de ez van. A Realnak CR7 nélkül is nyernie kell, már csak azért is, mert a Villarrealban is van egy rakapnyi sérüt. Ilyen-olyan okok miatt nem léphet pályára Pablo Iniguez, Juan Carlos, Farinos, Cani, Uchu, Pina és Oliver Torres. Azért ez tekintélyes névsor, szóval nem lesz könnyű dolga az újonc csapatnak, ha nyerni akar.

A Real Madridban Ronaldo tehát nem játszik, de Bale és di Maria igen. CR7 posztján Bale vígan elfutballozik, hisz szinte már el is felejtettük, hogy neki elvileg az az igazi posztja. Bale átveszi Ronaldo helyét, így di Maria is kimegy jobb szélre, ahol a legjobban érzi magát. Benzama mögött Isco játszhatna irányítót. Középen Modric és alonso szűr, a védelemben pedig Pepe és Ramos mellett Carcajal és Marcelo játszik.

Ez a Real Ronaldo nélkül is életveszélyes, ráadásul a védelme hihetetlenül nagy javuláson ment keresztül, Emlékezhetün az őszi Real védelemre, szinte nem volt meccs, hogy ne kapjon vagy kettőt. Mostanában már az is csodaszámba megy, ha nem nullára nyer a királyi együttes.

Címkék: sportfogadás, tipp,