Sportfogadás tippek: Minnesota United - Columbus Crew

2017-07-04
Legutóbb a Minnesota kibabrált velünk, mert hiába vártunk sok gólt az Atlanta elleni találkozón, egyet sem sikerült összehozni. A Crew most a ige legrosszabb védekezését bemutató Minnesota otthonában javíthat.

Minnesota United - Columbus Crew

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: szerda, 01:00

 

Hétvégén a Columbus gólt sem lőtt az Atlanta United ellen, pedig az újonc georgia-i csapatnak nem sajátja a betonkemény védekezés. Most viszont az ATL lenullázta a Columbust, ami őszintén szólva meglepett minket. De előfordulnak ilyen dolgok, amikor borul a papírforma, ez a sport sajátja. Lehet javítani, jön a következő meccs, méghozzá CET szerint már szerda hajnalban. A közelgő Gold Cup miatt kis szünet lesz az MLS-ben, de még gyorsan lezavarnak egy fordulót.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A tippünk, ugyanaz, mint hétvégnn volt, azaz sok-gólos meccset játszik a Columbus. Minnesotában nem lesz hőség, szóval legalább ettől nem kell félni. Hogy fáradtak lesznek a csapatok, az pedig nem vitás, de a Minnesota talán a liga össze csapatánál fáradtabb. Eleve újonc együttesről van szó, más azért az MLS ritmusa, többet is kell utazgatni Kelet-Nyugat viszonylatban főleg.

Ami viszont a Minnesotánál igazán fájó, hogy egyre-másra dőlnek ki a játékosok, ráadásul a válogatottbeli elfoglaltságok miatt további három kulcsjátékos nem lesz bevethető. Gyakorlatilag elfogytak a védők, bár amikor voltak, akkor is gyakran 5-6 gólt kapott a Minnesota. Az újonc ritkán játszik gólszegény meccset, valószínűleg most sem fog. Viszont főleg Ramirez révén azért a lőtt gólok is jönnek, szóval igazi gálacsapat a Minnesota. A Columbus legutóbb nullázott az Atlanta ellen, most lehet pótolni a gólokat.

Tipp: 2-4

Címkék: sportfogadás, tipp,