Sportfogadás tippek: Michael Smith - Mervyn King

2016-12-23
A 2017-es PDC Darts vb-n megkezdődik a második kör, ahol már 4 nyert szettig játszanak a versenyzők. Eddig jól sültek a darts tippjeink, reméljük nem szakad meg a széria, és újra egy nyertes tippel szolgálhatunk.

Michael Smith - Mervyn King

Online sportfogadás tipp: Smith győzelem

Bet365 odds: 1.44

Tipmmix odds: 1.40

Kezdés: péntek, 15:00

 

Smith és King is megizzadt az első körben, hisz mindketten csak 3-2-re tudtak nyerni. Smith Ricky Evans ellen játszott, és nyert döntő szettben. Evans 93.20-as -, Smith pedig 96.78-as átlagot produkált, jó kis meccs volt, talán az egyik legjobb az első körben.

Izgalmakat tekintve King meccse sem volt épp langyos, ám a minőségben picit elmaradt Smith mérkőzése mögött. King 86.85-ös átlaggal is megverte Steve Westet, aki pár századdal maradt le átlagokat tekintve ellenfelétől. Kinget talán a rutinja segítette ki, na meg a szerencse. Talán a kettő együtt... King például egy végtelenségig kiélezett 5 szettes meccsen csak 2 darab 180-as dobást mutatott be, ami elég kevés. Az első 9 nyilának átlaga 90.30-as volt, ami a 2. legrosszabb a továbbjutott versenyzők között.

Smith például 7 darab 180-as dobással fejezte be az első kört (ugye 5-el többet dobott, mint King), és az első 9 nyilának átlaga is bőven magasabb volt. Amíg King 90.30-as átlagot produkált az első kilenc nyilat tekintve, addig Smith 112.73-as átlagot hozott. Smith tehát azért játszott 5 szettes meccset, mert az ellenfele is jó volt!

Bizony, ha csak a számokat nézzük, az a Ricky Evans, aki Smith ellen kikapott, Kinget simán verte volna. A mi tippünk, hogy King ugyan továbbverekedte magát, de Smith ellen már esélytelen. Azzal a játékkal, amit az első körben mutatott, szettet sem fog nyerni. Talán egyet, sok szerencsével kettőt...A fiatal Smith el fogja verni a rutinos Kinget, ez nem is lehet kérdés. Michael Smith győzelme 1.44-es odds mellett újabb karácsonyi ajándéknak tűnik, King nem tud akkorát javulni, hogy nyerjen, és itt már 4 szettet kell nyerni, jobban kijön a játékosok közötti különbség.

Címkék: sportfogadás, tipp,