Sportfogadás tippek: Honduras - Svájc

2014-06-25
Az F csoportban Svájc tovább, ha megveri Hondurast, miközben a franciák nem kapnak ki Ecuadortól. Ecuador viszont győzelem esetén sem jut tovább, ha Svájc alaposan kitömi Hondurast! Minden további bővebben

Honduras - Svájc

Tipp: Svájc

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Az F csoportban csak annyi biztos, hogy Franciaország továbbjutott. Matematikailag még nem, gyakorlatilag viszont igen. Nehezen elképzelhető, hogy Ecuador gólokkal veri a gallokat. Papíron még Honduras is továbbjuthat, de ehhez a matematika mellett csoda is kell, így nem is boncolgatjuk a dolgot.

A lényeg az, hogy a mi tippünk a következő: Svájc megveri Hondurast. Svájc egy remek csapat, és stabil csapat. A franciák elleni 5-2-es zakó pedig az a tipikus kivétel, amely erősíti a szabályt. Svájcnak annyi dolga van, hogy kegyetlenül elverje Hondurast, lehetőleg ne egy-két, hanem legalább 3-4 góllal. A helvéteknek így beleférhet az is, ha Franciaország esetleg kikap szűken Ecuadortól. Svájcnak most -2-es a gólkülönbsége, senki sem értette, miért szaladtak bele a pofonba Franciaaország ellen. Ugyanakkor a meccs végén lőtt két gól még nagyon sokat érhet.

Hondureas nem egy világverő csapat, amíg a zóna többi csapata (USA, Costa Rica, Mexikó) szárnyal, addig Honduras csak vergődik. Két veresége van, és nem is kérdéses, hogy ma jön a harmadik.

Ami a kezdőket illeti, Honduras kezdőjébe visszatér Palacios, a helvéteknél viszont von Bergen sérülése miatt kiesett, így Djorou kezd a helyén a védelem közepén.

 

Várható kezdőcsapatok:

Svájc: Benaglio-Lichsteiner-Djorou-Senderos-Rodriguez-Inler-Dzemaili-Xhaka-Mehmedi-Shaqiri-Drmic

Honduras:Valladares-Beckeles-Bernardes-Figueroa-Garcia-Garcia-Palacios-Garrido-Espinosa-Costly-Bengston

 

Összehasonlíthatatlanul jobb svájci keret. Két szélső védő, akik felfutnak a támadásokkal, azoknak szerves részei. Xhaka komplett játékos, Inler és Dzemaili szintén, Stabil a középpálya, Shaqiri és Mehmedi és Drmic pedig a Bundesligában rúgja a bőrt, oda pedig nem kerül be akárki. Remek játékosok, kombinatív focira képesek, és érzik a kaput. Svájc meg fogja verni Hondurast, nekünk pedig ennyi bőben elég.

 

Sok sikert a tipphez! (Bátrabbak akár a hendikeppel is próbálkozhatnak, Shaqiriéknek tényleg illene gólokkal nyerni a franciák elleni betli után)

Címkék: sportfogadás, tipp,