Sportfogadás tippek: Hollandia - Lettország

2014-11-16
EB-selejtezővel zárjuk a hetet, és reméljük, hogy ezt a rövid szériát hibátlanul zárjuk. A tipp ezúttal nem szorul komolyabb indoklásra, de azért katt, mert egy alternatív tippel is szolgálunk a Hollandia-Lettország meccsről!

Hollandia - Lettország

Tipp: Hollandia nyer

Odds: 1.15

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

A fő tippünk tehát az, hogy Hollandia nyer. Nem nagyon tehet mást az Oranje, két meccset is elcsaltak a háromból, egyedül a kazahok elleni hazai találkozót nyerték meg a narancsosok. Izland és Csehország ellen kikaptak Robbenék, de most hazai pályán ismét lehet javítani. KELL a győzelem, hisz Csehország és Izland is hibátlan a csoportban.

Van Persie, Sneijder, Robben és a többiek nem fognak szórakozni, simán lenyomják Lettországot. Jól tudjuk, ha kijön a lépés a hollandoknak, lehet abból 8-1 is. Ha nem jön ki, nyernek 3-1-re...

Ehhez a tipphez nem is szükséges hosszabb, velősebb indoklás. Van viszont egy másik tippünk:

Van Persie NEM játssza végig a teljes mérkőzést @ 1.80 (unibet)

Mexikó ellen sem játszott, kisebb sérülése van. Edzéseket mulasztott a Mexikó elleni találkozó előtt. Most persze kezd, de biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja végigjátszani a meccset. Hiddinkkel megegyeztek, a Mexikó elleni barátságos bohóckodás Huntelaaré volt, most jön van Persie. Ha több góllal megy Hollandia a 60. perc környékén, akkor azért, ha netán még mindig iksz, akkor azért jön Klaas Jan Huntelaar, méghozzá a kisebb sérüléssel bajlódó Robin van Persie helyére. Hiddink egy ékkel kezd, aki van Persie lesz, de a padon ott lesz Huntelaar, aki csereként a kazahok ellen is nagyon sokat segített, megérdemli, hogy ma is pályára lépjen a 65-70. perc környékén.

Hiddink tehát le fogja cserélni van Persie-t, és ha netán a kisebb sérülés a meccs alatt komolyabbá válik, kétségünk ne legyen, akkor maga van Persie kér majd cserét.

Címkék: sportfogadás, tipp,