Sportfogadás tippek: Franciaország - Oroszország

2013-07-12
A női EB-n eddig négy meccset játszottak, mind a négy döntetlennel ért véget. Ha ma délután a franciák sem tudnak nyerni, az kisebbfajta csoda lenne, és nagyon csúnya dolgokra kellene gondolnunk. Szívből reméljük, hogy nem az UEFA diktál, mert egyelőre nagyon úgy tűnik...

Franciaország - Oroszország

Tipp: Franciaország 1.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Franciaország női válogatottja simán megnyerheti ezt a tornát. A svédek nyomás alatt játszanak, amit nem bírnak el. A németek hat alapemberüket nélkülözik a tornán, és hiába mély a csapat, nagyon látszott rajtuk, hogy valami nincs rendben. Franciaország viszont nyomás nélkül játszhat, és sérültek sincsenek a csapatban.

Bruno Bini a Lyon-ra épít, és jól teszi, mert a Lyon sorozatban négy BL döntőt játszott, amiből kettőt meg is nyert. 11 Lyon játékos van itt a keretben, és a kezdőben is lesz 6-7 hölgy ebből a klubcsapatból. Nagyon jól ismerik egymást a franciák, hosszú ideje együtt játszanak, és ez most kamatozhat! Az első két játéknap után nyugodt szívvel jelenthetjük ki, nem a németek, hanem a franciák a torna legnagyobb esélyesei.

Oroszországot illene gólokkal verni! Az oroszok selejtezőcsoportjukban is csak a 2. helyen végeztek. Olaszországtól mindkét alkalommal vereséget szenvedtek, gyengébb képességű ellenfeleit sem 'verték agyon' Felkészülési mérkőzéseken is nyögvenyelős győzelmeket arattak gyengécske válogatottak ellen, de a finnektől és a dánoktól például egyaránt 5-5 gólt szedtek be...

Az orosz klubfoci sem erős, ráadásul a jobb csapatokban minőségi légiósok játszanak. Franciaország számára első meccsre tökéletes ellenfél az orosz csapat. Épp itt lenne az ideje, hogy egy csapat valóban úgy játsszon, ahogy tud!

Ezt a tipphez szükséges két gólt jobb esetben félidőre be kellene kotorni Abilyéknek, de ha netán 90 percre van szükségük, talán megbocsájtjuk nekik.

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,