Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Madrid

2013-10-26
Ma 18:00-tól rendezik a 2013/14-es szezon első el Clásicóját. A Barca a Camp Nouban fogadja a Realt, nézzük, mire számíthatunk

FC Barcelona - Real Madrid

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.53

Iroda. bet365

Kezdés: ma 18:00

A Barca és a Real Madrid meccse egyértelműen a világ legnagyobb rangadója. Erre a találkozóra mindenki kíváncsi, aki mást mond, az hazudik.

Mind a Barca, mind a Real új edzővel vágott neki a szezonnak, és mindkét klubhoz érkezetek klasszis labdarúgók. A különbség csak annyi, hogy amíg Neymar már klucsjátékosa a Barcának, (Isco pedig a Realnak, bár ő egy az egyben Özil helyét vette át), addig Bale még mindig a helyét keresi. De az a baj, hogy nem csak ő, hanem Ancelotti is. Ráadásul az olasz mesternek nem volt szüksége Bale-re. A Real leigazolta, csak ugye ott van CR7, aki azon a poszton játszik, ahol Bale a Tottenhamnél. Márpedig Ronaldo azon a poszton a világ legjobbja, ne szépítsük. Bale pechére di Maria is kirobbanóan jó formában van, így a vékony argentint sem lehet kihagyni a kezdőből. Marad a pad.

A nagyobbik baj a Blancóknál, hogy Özil nincs már, és nincs Higuain sem. Isco a szezon eleji remek formáját nem tudta tartani, Benzema pedig egy csődtömeg ott elöl. Morata Martin már kezdi kiszorítani, de félő, hogy azért Ancelottti ma a rutinra, és Benzemára szavaz.

Volt a Barcának is távozója Thiago személyében, de amíg Xavi és Iniesta ott van a pályán, nagy baj nem lehet. Persze aggasztó lehet, hogy az említett két úriember mostanában többet hibázik a kelleténél, de azért még évekig bérelt helyük van a kezdőben.

Viszont ha a labdabiztonság nem megfelelő, a Real kontrái életveszélyesek lehetnek. Ha nem tudják megtartani a lasztit a katalánok, ez a Madrid egyetlenül átrohan a Barcán. Pont ez az, ami miatt a tippünk is az, ami.

Mindkét csapat lő gólt mert mindkét csapat sokkal jobb elöl, mint hátul. Mindkét védelem sebezhető, és ez ma nagyon ki fog ütközni. Gólgazdag el Clásicó lesz ez, a Barca fanok pedig ne aggódjanak, mert ha Messi játszott az AC Milan ellen, minden pletykával ellentétben ma is kezdeni fog!

Esélyesebb a Barca, de ha Ronaldóék végig tudnak vinni pár kontrát, könnyen meg is lephetik a katalánokat. Erre van kisebb sansz, de hogy gólt a Blancók is lőnek, az szinte biztos.

Tippünk 3-2, vagy 2-2

Címkék: sportfogadás, tipp,