Sportfogadás tippek: Csehország - Románia

2016-12-13
A hétfői naphoz hasonlóan kedden is egy tuti mellett tettük le a voksunkat. A román győzelem nem fizet nagy szorzóval Csehország felett, de legalább jönni fog!

Csehország - Románia

Online Sportfogadás tipp: Románia nyer

Unibet odds: 1.21

Tippmix odds: 1.16

Kezdés: kedd, 16:15

 

A cseh válogatott rögtön megvert minket az első csoportmeccsén, ezzel pedig tovább is jutott a 2. körbe. Aztán kikapott Montenegró ellen, és bár félidőben még vezetett 4 góllal Dánia ellen, végül 4 góllal kikapott. A középdöntős fázis első meccsén Oroszország ellen is zakóztak a csehek, bár nem vallottak szégyent. Igazából egy puha, de végig egyoldalú találkozó volt. Az oroszok azt a 2-3, olykor 4 gólos előnyüket végig megőrizték. Meccsben voltak a cseh csajok, 2-3 gól kézilabdában nem különbség, de Trefilov, az orosz edző bátran nyúlt a fiatalokhoz, ő sem érezte, hogy bármi baj lehet.

Csehországnak van 4-5 jobb játékosa, de egyre fáradtabb a csapat. Románia viszont egyre jobb, sajnos jól emlékszünk rá, ahogy minket is jól elverte két napja. Neagu úgy lőtt 10 gólt, ahogy akart, ráadásul úgy jutott 10-ig, hogy a heteseket nem ő lőtte. Társai is kellő önbizalmat szereztek, hisz ellenünk nem volt nehéz gólt lőni. Mindenki betalált, aki csak akart. Neagu nagyon jó formában van, simán lőhet 8-10 gót a csehek ellen is. Tényleg akkor talált be a kapunkba, amikor akart. A végén rontott a lövőszázalékán ellenünk is, de akkor már bőven zsebben volt a románok számára a meccs. Egyébként pedig nem csak ellenünk csillogtak. Norvégia ellen 2 góllal kikaptak a torna elején, ami talán vállalható. De simán elverték Oroszországot, Horvátország ellen pedig 15 gólt tettek közé.

Ahogy a magyar-román nem volt egy súlycsoportban a két együttes, úgy nem lesz itt sem. Románia nyer, a csehekben nincs már annyi erő, hogy komoly küzdelemre késztessék a román válogatottat. Ja, és a románoknál a két kapus, DEdu valamint Ungurenau egymást múlja fölül!

(A románok győzelme mellé nyugodtan oda lehet tenni a norvég győzelmet is a magyarok ellen. Sajnos a mi csapatunk nem faktor ezen a tornán, ráadásul már Triscsuk is kidőlt. Lassan mennyiségre sem leszünk meg, a minőségről pedig inkább ne beszéljünk. A norvég győzelem oddsa 1.07, nyugodtan rá lehet húzni a szelvényre, mert itt csak az a kérdés, Mörkék mennyire akarnak megverni. Ha mákunk van, megússzuk egy 5-6 gólos zakóval, de ha komolyan veszik az északiak, 10-15 góllal biztosan kikapunk.)

Címkék: sportfogadás, tipp,