Sportfogadás tippek: Chile U21-Mexikó U21

2014-05-27
Megy a Giro, dübörög a Roland Garros, mi viszont a touloni utánpótlás tornáról hozunk egy tippet. Chile és Mexikó fiataljai eddig nem brillíroztak, itt az ideje, hogy mutassanak valamit a srácok.

Chile U21 - Mexikó U21

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.28

Iroda: unibet

Kezdés: ma 17:15

 

Ez a bizonyos touloni torna nagy múltra tekint vissza. Először 1967-ben rendezték meg, akkor még klubcsapatok részvételével, majd 1976-tól válogatott csapatok mérték össze erejüket. A házigazda franciák a legsikeresebbek, ami picikét azzal is magyarázható, hogy a francia együttes minden tornán részt vett. Őket követik a brazilok, mai két szereplőnknek egy-egy tornagyőzelme van.

Chile eddig nem remekel ezen a tornán. Pedig a chilei utánpótlás alapvetően jó! Ezen a tornán viszont nem jött ki a lépés, eddig minden meccsükön három gólt kaptak. Háromszor léptek pályára, és kilencszer zörrent a chílei kapu hálója.

Mexikó sem csillogott eddig. Két meccsen kapott négy gólt a csapat, a franciáktól és a portugáloktól is kettőt-kettőt. Rúgni viszont egyet sem rúgott, pedig épp itt lenne az ideje. Aztán mikor, ha nem most. Ez a Chilei együttes még nem úszott meg meccset három bekapott gólt alatt. Bármennyire is impotensek voltak a mexikói támadók eddig, chile ellen illene gólokat lőni. Ugyanakkor tény, hogy Chilének sincs oka az óvatoskodásra. Továbblépni már nem fognak a dél-amerikaiak, és ez az utolsó találkozójuk a tornán. Nincs mire várni, nincs miért tartalékolni. Ki fog nyílni a Chílei együttes, és valószínűleg gólokat lő, és gólokat kap.

Mexikó számára sincs tétje a találkozónak, ők sem jutnak tovább két vereség után. Viszont csúnya lenne úgy hazautazni, hogy gólt sem lőttek. A fiatal el Tri sem fog óvatoskodni, igazi latin foci, és 3-4 gól várható.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,