Sportfogadás tippek: Argentína - Bosznia-Hercegovina

2014-06-15
A 2014-es foci vb eddig nem a gólszegény meccsekről szól. Potyognak a gólok, és nagyon reméljük, hogy potyogni fognak az éjféli meccsen is, ahol az argentinok a bosnyákokkal találkoznak.

Argentína - Bosznia-Hercegovina

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: holnap 00:00

 

Azt nem lehet mondani, hogy a sorsolásnál Fortuna ne fogta volna az argentinok kezét. Bosznia-Hercegovina, Irán és Nigérai a másik három ellenfél nem tűnik verhetetlennek Messiék számára. Dél-ameriaki torna, az argentinok otthon érezhetik magukat.

Hogy melyik csapat az esélyesebb, azt kár taglalni. Argentína be fogja húzni a meccset, méghozzá nagyon magabiztosan. Miért is?

Messi az egész szezonban látványosan alibizett, látszott rajta a nemtörődömség. Egész biztos, hogy a kis bolha már év közben arra gondolt, nehogy Falcao sorsára jusson, és lesérüljön. Messi fejében már tavasszal a VB járt, és talán valahol érthető is, klubszinten már mindent megnyert. Neki már csak a VB-győzelem hiányzik a karrierjéből, de az nagyon.

Nyílván a többieknek sem lenne ellenére egy vb-győzelem. Kemények az argentinok, és ebben a csoportban meg sem fognak izzadni. A bosnyákokat és Iránt lenyomják, Nigéria ellen pedig majd alibiznek egyet, és rápihennek a torna fontosabb szakaszára.

Várható kezdőcsapatok:

Argentína: Romero-Zabaleta-Garay-Fede Fernandez-Rojo-Gago-Mascerano-di Maria-Messi-Agüero-Lavezzi

Bosznia-Hercegovina: Begovic-Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac-Misimovic-Pjanic-Salihovic-Lulic-Dzeko-Ibisevic

Az argentinok 4-3-3-at játszanak, Mascerano a válogatottban eredeti posztján játszik. Elöl ott lesz Messi, Lavezzi és Agüero, márpedig az a trió kegyetlenül erős. A padról pedig még jöhet Higuain is, sőt lehet, hogy ő kezd Lavezzi helyett. A bosnyákok sem gyengék, Ibisevic és Dzeko személyben pedig van két olyan támadójuk, akik nagyon érzik a kaput. Salihovic bombáit pedig a Bundesligából is ismerhetjük, rendkívül jó a rúgótechnikája.

Gólgazdag meccs lesz, mindkét együttes inkább előremenetben jó, és a nagyobb sztárok, a jobb nevű játékosok mindkét oldalon támadók. Messi, di Maria, Lavezzi, Salihovic, Dzeko és Ibisevic gondoskodik majd arról, hogy a tippünk jó legyen!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,