Sportfogadás tippek: Barcelona - Bilbao

2015-08-17
A spanyol Szuperkupa első meccsén a Bilbao óriási meglepetésre 4-0-ra megverte az FC Barcelonát. Ma rendezik a visszavágót.

Barcelona - Bilbao

Tipp: 3.5 gól felett

Odds:1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 21:00

Előre leszögezzük, nem 10/10-es erősségű tipp, de ezen a silány hétfői napon egy próbát tehetünk ezzel az opcióval. A spanyol Szuperkupa odavágóján 4-0-ra kikapott a Barca Bilbaóban, ez pedig ciki. Ciki, és egyben aggasztó jel is, hisz a felkészülési időszakban is sok gólt kapott a katalán csapat, aztán a Sevilla elleni európai Szuperkupa meccsen négyet, majd most ismét négyet...

Persze inkább most, mint majd a bajnokságban, vagy a BL-ben, de az tény, hogy nem zár jól a katalán retesz. Simán benne van, hogy Adurizék a Nou Campban is gólt, vagy gólokat lőnek.

Luis Enrique, a Barca mestere nyilatkozta, hogy nem adják fel, sőt kihívásnak tekintik azt, hogy 4-0-ról kell felállni. Ha sikerül, az még magabiztosabbá teheti a Barcát. Ugyanakkor ez a Szuperkupa ha elúszik, azért senki sem fog sírva fakadni katalán oldalon.

Otthon a Barca szeretne egy jó meccset játszani, ha sikerül lőni egy, netán két korai gólt, akkor könnyen zavarba jöhet a Bilbao. Az a Bilbao, amely egyértelműen kontrákra rendezkedik majd be. Messiék előtt nehéz feladat áll, de a Barca évek óta azt gyakorolja, hogy kell felállt védelem ellen játszani. Görcsölni a Barca sem fog, ezért is van arra jó sansz, hogy itt a visszavágón is potyognak majd a gólok.

Érdekesség, hogy a La Liga előttünk álló nyitófordulóján majd Bilbaóban újra megmérkőzik a két együttes, de ami ennél is fontosabb, hogy a Bilbao azért vélhetően tartalékosabb csapattal áll föl Barcelonában, hisz fontos EL-selejtezőt játszik a csapat Zsolnán majd csütörtökön. Márpedig az a meccs fontosabb, szóval valóban nem esélytelen a Barca, hogy 4-5 góllal elverje az Athleticet.

(Sérülés, betegség miatt hazai oldalon Neymar és Alba, a vendégeknél Muniain, Iturraspe, Mikel Rico, Ramalho és Inaki nem léphet pályára)

Címkék: sportfogadás, tipp,