Sportfogadás tippek: Neulengbach (női) - MTK (női)

2014-10-15
Tegnap Afrikában kalandoztunk egy női focis tipp erejéig. Ma is maradunk a csajoknál, viszont visszatérünk Európába. Az MTK BL-meccsen a Neulengbachoz látogat.

Neulengbach - MTK

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Múlt héten a Pancho Arénában az MTK 2-1-re kikapott a Neulengbachtól a női BL legjobb 32 csapata között rendezett meccsen. Tény, hogy ezzel nehéz helyzetbe került az MTK, de a mutatott játék alapján kék-fehér mezes együttesnek nem szabad lemondani a továbbjutásról. Az MTK talán még jobb is volt mezőnyben, sok helyzetet sikerült kidolgozni, szóval egy csöppet sem volt esélytelen a magyar együttes.

Az is tény, hogy előrébb rangsorolt csapat a Neulengbach, de semmivel sem jobb, mint az MTK. Egy-két jobb játékosa van az osztrák csapatnak, de a magyar bajnoknál is megvannak azok a lányok, akik akár a Bundesligában is megállnák a helyüket. Nagy Lilla klasszisa például kijött a múlt heti találkozón is. Méry, Kaján, Pádár, Smutzer és a többiek idegenben is képesek lesznek helyzeteket kialakítani, és gólokat lőni.

Az odavágó egyébként igencsak jó meccs volt. Két, nagyjából azonos erősségű csapat őszinte, nyílt meccset játszott. Az osztrákok főleg kontrákra építettek, és így lesz ez ma is, mivel előnyben vannak.26 lövési kísérlet volt a két csapat részéről az odavágón, abból 15 talált kaput. Ez egy jó szám női meccsen, és ezt vélhetően ma is hozzák majd a csajok. Sőt ne feledjük, az MTK az első meccsen a kapufát is telibe trafálta, szóval ha picit több szerencséje van Kaján Zsaniéknak, minimum egy döntetlent összehoznak.

Az MTK nem fogja feladni, viszont ha hátul fellazulnak, Burger azért képes ismét a kapuba találni. Ő az ellenfél legjobbja, otthon ráadásul biztos magabiztosabbak lesznek az osztrákok. Vélhetően ismét mindkét együttes gólt szerez, de az MTK-nak vélhetően sokat kell majd kockáztatni, ha 1-0-ra nyernek, az nem elég. Persze azt is nehéz elképzelni, hogy nem kap gólt a magyar csapat az osztrák bajnoktól.

Jó meccs, és minimum 3 gól várható!

Címkék: sportfogadás, tipp,