Sportfogadás tippek: Delhi Dynamos - Kerala Blasters

2015-12-03
Az indiai ISL utolsó meccsét játssza a 2015-ös alapszakaszban a Kerala Blasters. Esélye a play off-ra nincs, ez látszott az előző meccsén is, amikor is 5-1-re kapott ki...

Delhi Dynamos - Kerala Blasters

Tipp: Delhi győzelem

Odds: 1.52

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök, 14:30

 

Az ISL alapszakaszában minden csapat 14 meccset játszik, a legjobb négy jut a play offba. A Kerala együttesének 13 kör után 15 pontja van, a jelenlegi 4 NortEastnek viszont 20, így a Kerala számára tét nélküli meccsről van szó. Idegenben játszanak, vélhetően azok jutnak itt ma szóhoz, akik nagyon keveset léphettek pályára.

A Delhi viszont küzd azért, hogy minél jobb helyről várja a rájátszást. Még alapszakasz győztes is lehet, ami a hazai pálya miatt fontos a rájátszásban!

A Dynamos hazai pályán még veretlen, ezt alighanem szeretné megtartani a maradék két hazai találkozóján. Elvileg nem lesz nehéz dolga a Dinamosnak, hisz a Kerala Blasters teljesen szétcsúszott az alapszakasz végére. Két elég csúf zakóba is belenézett a Blasters, hisz legutóbb a Goa nyert ellene 5-1-re, előtte két találkozóval a Chennai Titans tudott nyerni 4-1-re a Kerala ellen. Josu, a csapat spanyol középpályása ráadásul elintézett magának egy eltiltást, tényleg totálisan szétesett ez az együttes.

A Delhi viszont lendületben van, és a play off miatt fontos, hogy az alapszakaszban minél előrébb végezzen. Amíg a hazaiak ezer fokon égnek majd, addig a vendégségben lévő Kerala játékosai úgy lesznek vele, hogy legyünk túl rajta, és felejtsük el ezt az idényt. Az biztos, hogy a légiósok fejben már rég máshol járnak, szeretnék sérülés nélkül megúszni ezt a találkozót, és vélhetően már el is könyvelték az újabb zakót. Igazából a Keralának teljesen mindegy, a Delhi számára viszont fontos a győzelem, és otthon még veretlen. Nem lehet kérdés, melyik csapat fog ma nyerni! Sőt simán benne van, hogy a Kerala ismét belenéz egy 3-4 gólos pofonba...

Címkék: sportfogadás, tipp,