Sportfogadás tippek: AS Roma - Lyon

2017-03-16
A Lyon 4-2-re nyert az As Roma ellen a párharc odavágóján. Ez szép és jó, ám ha a BL-ből indulunk ki, két gólt simán le lehet dolgozni, alkalomadtán akár négyet is.

AS Roma - Lyon

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 3.5 felett

Sportingbet odds: 1.85

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: csütörtök, 21:05

 

Az EL legutóbbi játéknapján akadt egy-két jó meccs, ahol potyogtak a gólok. Ezek közül volt egy a Lyon-Roma mérkőzés. A francia együttes 4-2-re nyert, így két-gólos előnnyel utazik az olasz fővárosba. Persze nem nyugodhat meg, az AS Roma ugyanis képes gólokat lőni.

Az odavágó igencsak élvezetes volt, 39 lövést láthattunk, óriási szám!!! Ebből 20 kaput is talált, ez is felfoghatatlanul magas. Nagyjából EL és BL meccseknél ilyen 10 körüli az átlag kaput eltaláló lövésékből, itt volt 20! A Lyon agresszívebb volt, kreatívabb, pontosabb, egyedül a levegőben megvívott párharcok azok, ahol az AS Roma csapata sokkal jobb volt ellenfelénél.

A római együttes az odavágón három védővel játszott, széleken két brazil, Peres és Emerson. De Rossi játszott a védelem előtt, Nainggolan éás Strootman mögött, elöl pedig Salah és Dzeko. Spaletti offenzív felfogású együttest küldött pálya, nem lesz ez másként most sem. A Lyon sem valószínű, hogy változtat a jól bevált 4-2-3-1-es hadrenden. Egyébként elképeszető az Olympique, hisz utolsó 3 EL-meccsén min 4 gólt lőtt. Az AZ 7-et és 4-et kapott, legutóbb pedig az AS Roma szintén 4-et. Bajnokin is potyognak a gólok, ha a Lyon játszik, viszont idegenben a francia együttes 4 bajnoki óta nyeretlen!

Az AS Roma pedig hiába olasz csapat, igencsak szórakoztató futballt játszik. Két lendületes, kreatív együttes, amely elöl gólképes, viszont hátul is. Nincs jobb alap egy 'overes' meccshez. Ráadásul itt az olasz csapatnak két gólos hátrányt kell ledolgozni, szóval neki kell ugrani a Lyonnak, mese nincs. Szerdán a Monaco megfordította a két-gólos hátrányt, most az AS Roma csapatán a sor.

A mi tippünk, hogy fogalmunk sincs, melyik csapat megy tovább. Nem is tippelünk rá, viszont a gólok azok jönni fognak!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,