Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Sevilla

2016-12-11
A LaLiga 15. fordulójában a 3. helyen álló Sevilla a Celtához látogat. A Celta Vigo 'csak' a 11. helyen áll, viszont otthon az utolsó 5 meccsét megnyerte!

Celta Vigo - Sevilla

Online Sportfogadási tipp: 2 gól felett AH

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 16:15

 

Ahogy a bevezetőben is említve lett, a Celta utolsó 5 hazai bajnokiját behúzta. A Barca elleni 4-3 vitte a prímet, a vigói csapat elég szépen lefocizta a katalánokat. Otthon tehát igazán jó csapatnak számít a Celta, a Sevilla viszont nem az az együttest, amely idegenben ne lenne képes hibázni.

Amíg az andalúz gárda otthon hét meccséből hatot behúzott, addig idegenben csak kettőt. Legutóbb a Granada ellen kapott ki, ami azért betudható volt annak, hogy Sampaoli fiaira fontos BL-meccs várt Lyonban. Jövő héten nincs BL, szóval oda lehet csapni, nincs mire tartalékolni! Ami biztosnak tűnik, hogy igaz latinos focit látunk majd, minden latin stílusjeggyel. Gólok, lapok, színészkedések, reklamálások, gyönyörű cselek és feszültség.

Alberto Undiano Mallenco játékvezető dolga lesz kordában tartani az érzelmeket. Megdolgozik majd a pénzéért. Mallenco legutóbb a piros lapot még januárban mutatta fel bajnokin (spanyol spori esetében nem semmi...), de nem kizárt, hogy vasárnap a Celta-Sevilla meccsen megint előkerül.

Mi viszont maradunk a góloknál, hisz elvileg ezt a meccset is gólokra játsszák majd. A Sevilla kiküszöbölheti a Granada elleni betlit. A Celtát otthon megverni nem egyszerű, de az fix, hogy Vitolóék megpróbálják majd. Hugo Mallo eltiltott, így talán picivel könnyebb dolga lesz az andalúz csapatnak, hisz Hugo Mallo a Celta egyik, ha nem a legkeményebb bekkje. Egyébként is, a Sevilla azért nagyjából mindig jó minimum egy gólra. Sampaoli képes feltüzelni a csapatát, nagyjából hasonló habitusú mester, mint Simeone, vagy volt Emery, a Sevilla előző mestere.

Várható kezdőcsapatok (az as.com szerint):
Celta: Blanco-Roncaglia-Cabral-Fontas-Jony-Radoja-Diaz-Wass-P. Hernandez-Bongonda-Aspas
Sevilla: Rico-Mariano-Pareja-Rami-Mercado-Kranevitter-N'Zonzi-Correa-Vazquetz-Vitolo-Vietto

Az as szerint tehát a Celta Orellana nélkül kezd, de erre azért ne vegyünk mérget. Sőt Sisto is feltűnhet a kezdőben, bár ő talán valóban a padozni fog. A Sevilla hétközi BL-meccsen hiba nélkül játszott Lyonban, lehozta a találkozót kapott gól nélkül. Sokat kivett az a meccs az andalúz együttesből, de az erőfeszítést siker koronázta. Sikerült továbbjutni a BL-ben és ez erőt adhat a Sevillának. Ugyanakkor azt nem várhatjuk el a vendégektől, hogy most megint képesek lesznek hiba nélkül játszani. Védekezésben végig, 90 percig koncentrálni. Igazából nem is nagyon lehet a Balaidosban, a Celta hazai környezetben minden ellenfelét nyomás alá helyezi. Itt bizony lesznek gólok, de a Sevilla is mutat majd ezt-azt előrejátékban! Ráadásul a Sevilla padja tele lesz támadó felfogású spílerrel, Nasri, Iborra, Kiyotake és Ben Yedder is jöhet a padról, ha elöl frissíteni kell!

Címkék: sportfogadás, tipp,