Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - Lokomotiv Jaroszlavl

2016-01-06
A keddi havas tipp után most jöjjön egy jeges. A KHL-ben ugyanis rangadót rendeznek, a CSZKA Moszkva az éllovas Lokomotívot fogadja.

CSZKA Moszkva - Lokomotiv Jaroszlavl

Tipp: CSZKA góljai 2 felett AH

Odds: 1.44

Iroda: unibet

Kezdés: szerda: 15:30

 

A KHL 28 csapata közül a két legjobb csap össze szerdán. A Jaroszlavl listavezető az egész ligát tekintve, a CSZKA pedig a második legtöbb pontot gyűjtötte. Sőt, ha úgy nézzük, hogy a Moszkva két meccsel kevesebbet játszott, veszített pontokat tekintve a Moszkva a listavezető. Lényeg a lényeg, két nagyon erős csapat feszül ma egymásnak.

Amit mindenképp meg kell említeni, az az, hogy a Moszkva utolsó két találkozóját elveszítette. Meg kell állítani ezt a negatív szériát, ilyen csapat esetében két zakó egymás után igenis szériának számít. Ráadásul Radulovék utolsó két hazai meccsüket is elveszítették a Lada és a Sochi ellen, szóval ezt a meccset illene komolyan venni!

Az első sorban játszik Platt, Radulov és da Costa, képtelenségnek tűnik, hogy két egymást követő meccset gól/gólok nélkül hozzanak le. Egyébként a Barisz ellen Platt nem játszott, emlékezhetünk rá, hogy da Costa is sokat hagyott ki, de most összeáll a trió! Otthon, hazai közönség előtt ezt a presztízs-meccset komolyan fogják venni.

Ráadásul a két együttes ugyanabban a divízióban szerepel, szóval duplán fontos találkozó ez a két együttes számára. A Jaroszlavl egyébként nem kap sok gólt, de ma legalább kétszer mattolva lesz Murygin! Radulovék hazai jégen odateszik majd magukat és véget vetnek a Loko remek szériájának. Ez valóban egy olyan találkozó, ahol úgy igazán odateszik magukat a moszkvai játékosok.

Címkék: sportfogadás, tipp,