Sportfogadás tippek: Sevilla - Fiorentina

2015-05-07
A BL után a csütörtök az Európa Liga elődöntőkről szól. Négy csapat maradt állva, a Serie A-t a Napoli és a Fiorentina képviseli, a La Ligát a Sevilla, és meglepetésre itt van a legjobb négyben a Dnipro csapata is Ukrajnából.

Sevilla - Fiorentina

Tipp: 2 gól felett (AH)

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

Döntőnek is beillő párosítás ez, de a két együttes közül csak az egyik érhet oda a fináléba. A Sevilla igazi EL-specialistának számít, tavaly is megnyerte ezt a sorozatot, a döntőben a Guttmann-átokkal sújtott Benficát győzte le az andalúz együttes. De emlékezhetünk rá, hogy korábban a Kanouté-Luis Fabiano-féle Sevilla kétszer egymás után megnyerte az EL elődjét, az UEFA kupát is.

A Sevilla célja most is az EL-győzelem, ezzel pedig sikerülne ismét címet védeni, amely óriási dolog lenne! Az andalúz együttes félelmetesen erős hazai pályán. Ebben a szezonban minden tétmeccset figyelembe véve összesen egy hazai találkozóját veszítette el a Sevilla. Hétvégén kapott ki a Sevilla 3-2-re a Real Madridtól, de a Realtól talán ki lehet kapni. Aztán ahhoz a három madridi gólhoz kellett egy világklasszis, nevezetesen Cristiano Ronaldo.

Viszont az tény, hogy kellett hozzá a Sevilla védelme is, na meg Rico kapus. Nem mindig állt a helyzet magaslatán a Sevilla a Blancók ellen, Rico kapus több hibát is vétett, de ma is ő áll majd a kapuban, mert Beto sérült, másrészt amit Beto művelt a Zenit elleni meccsen, az sem volt túl megnyugtató. Pareja sérült, szintén látszott a hiánya a Real Madrid elleni bajnokin.

Persze a Fiorentina nem a Real Madrid, ugyanakkor veszélyes kis együttes. Borja Valero és Joaquin jól ismeri a spanyol viszonyokat, nem egy bajnokit játszottak ők a Sevilla ellen anno. Salah szintén gólveszélyes támadó, és bizony Gomez képes helyzetbe kerülni, bár nála a befejezéssel azért néha akadnak gondok. Persze gondok a Firenze védekezésével is akadnak. Az még talán benne is van a pakliban, hogy a nagy rivális Juve otthonában kapott egy hármast a Fiorentina, de azt már nehezen lehet kimagyarázni, hogy április végén hazai pályán hogy nyelt be három gólt a kiesőjelöl Cagliaritól. De csak az utóbbi pár meccset nézve elmondható, hogy a Hellas és a Cesena is bevette a firenzei kaput, és ismerve Baccáék hazai mérlegét, kisebb csoda lenne, ha a lilák megúsznák kettővel. Ugyankkor a Sevilla védelme és Rico sem ad okot a nyugalomra hazai oldalon, hiába ez a párharc első meccse, itt bizony látunk majd gólokat!

Várható kezdőcsapatok:

Sevilla: Rico-Coke-Kolodziejczak-Carrico-Tremoulinas-Krychowiak-MBia-Aleix Vidal-Banega-Vitolo-Bacca
Fiorentina: Neto-Tomovic-Savic-Basanta-Alonso-Pizarro-Mati Fernandez-Borja Valero-Salah-Joaquin-Gomez

Címkék: sportfogadás, tipp,