Sportfogadás tippek: Watford - Sevilla

2015-07-31
Felkészülési meccsen találkozik az angol Watford és a spanyol Sevilla csapata. A Watford most jutott vissza a Premier League-be, a Sevillát pedig jobban ismerhetjük, friss EL-győztesként a Barca elleni Szuperkupa meccsre készül.

Watford - Sevilla

Tipp: X2

Odds: 1.35

Iroda: TippmixPro

Kezdés: péntek 20:30

 

A Watford angol együttes, de mindig is stílusos focit játszott. Pláne most, hogy Quike Sanchez Flores a csapat edzője. Igazi nemzetközi társaság, talán ezért sem a megszokott angol stílust játssza a Watford. Friss feljutóként próbálták a vezetők megerősíteni az együttest, rengeteg érkező és távozó volt itt nyáron. Prödl, Holdbas, Capoue, Nyom, Hurado, Britos, Berghuis vagy Behrami is az érkezők oldalán, de legalább ennyi olyan spíler érkezett még, akik kevésbé neves játékosok. Sokkal kevesebb távozó volt, így a keret kellően bő, talán túl bő is.

Az ilyen edzőmeccseken mindenki próbál apait-anyait beleadni, de a foci azért valahol csapatjáték. Márpedig a Sevilla igazi csapat, nem véletlenül nyerte meg az előző idényben az EL-t. Unai Emery csapatánál is voltak változások. Távozott például Bacca, az andalúz együttes házi gólkirálya. Ő az AC Milánhoz igazolt, de nincs már itt M'Bia, Deulofeu, Navarro, Aspas, Diogo Figueiras, Cicihno és Trochowski sem. Főleg M'Bia eligazolása érzékeny veszteség, ő egész biztosan hiányozni fog. De az is 100%, hogy Emery már látja az utódját, ha nem így lenne, nem engedték volna el!

Érkező is volt bőven, visszatért del Moral az Eibartól, jött Khron-Dehli a Celtától, Konoplyanka a Dniprótól, Ide igazolt Kakuta, aki a Rayónál töltötte az elmúlt évet, de itt játszik majd Immobile is, akinek katasztrófa volt az előző szezonja a BVB-nél.

Emery-nek is be kell tehát építeni új játékosokat, de a Sevillának azért akad egy stabil váza, amire lehet építeni. Ha az alapcsapatot nézzük talán így néz majd ki a Sevilla kezdő: Beto-Tremulinas-Rami-Pareja-Coke-Banega-Khron Dehli-Iborra-Konoplyanka-Vitolo-Gameiro. Persze ez csak feltételezés, ráadásul ismerjük Emery-t, ő azért forgatja a játékosait becsülettel.

Nagyjából hasonló stádiumban lehetnek a csapatok a felkészülést illetően. A Watford jövő hétvégén már bajnokit játszik, a Sevilla pedig a Barca elleni Szuperkupa találkozóra készül. Tavaly is játszott európai Szuperkupa meccset a Sevilla a Madrid ellen, ahol alulmaradt ugyan, de igen jó fizikális állapotban volt már a csapat. Ha Emery most is úgy felkészítette csapatát, akkor a Sevilla ma sem fog kikapni. Azt pedig ne feledjük, hogy a Watford azért csak az angol Championshipből jött, és vélhetően a kiesés ellen küzd majd, míg a Sevilla egy spanyol élcsapat, a legutóbbi két EL-kiírás győztese!

Tipp: Sevilla vagy döntetlen

Címkék: sportfogadás, tipp,