Sportfogadás tippek: Las Palmas - Athletic Bilbao

2016-11-28
Hétfőn a LaLigában két olyan csapat találkozik, amelyek otthon dominálnak, idegenben viszont sebezhetőek. A Bilbao ezért hiába áll a tabellán a Las Palmas előtt, ennek a meccsnek nem favoritja!

Las Palmas - Athletic Bilbao

Online sportfogadási tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.75

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A bevezetőben említettük, hogy mindkét együttes otthon van igazán elemében. Nos, a Las Palmas még nem kapott ki hazai gyepen, három győzelmet és három döntetlent hozott össze. A baszk Bilbaónak is nehéz dolga lesz, hisz le kell utazni a Kanári-szigetekre, más klíma, más körülmények várják a baszk együttes, ráadásul Baszkföld még pont a félsziget északi részén van ...

A Bilbao amúgy sebezhető, ha kimozdul a San Mamésből. Idegenben 2-1-3-as van a baszkoknak, viszont gól csak legutóbb nem lőttek az Espanyol ellen.  Mikel Rico és Iturraspe, két védekező középpályás hagyja ki a mai összecsapást, ami kedvezhet a Las Palmasnak. Bár a sárga-kékek amúgy sem állnak rosszul a góllövéssel, mondjuk az már probléma, hogy kapnak is becsülettel. Viszont a Las Palmas azért elkezdett süllyedni a tabellán lefelé, emlékezhetünk rá, ott a bajnokság elején még a tabella legtetején állt, aztán mostanra a 12. helyre csúszott le. Egy újabb siker nagy lökést adhatna a decemberi találkozókra.

A mi tippünk, hogy nem lesz ez gólszegény meccs! A Las Palmas a középcsapatok között a legszebb futballt játssza. A vendégeknél Rico és Iturraspe mellett Sabin és Aketxe is maródi. Egyébként is gólra törő játékot produkál rendre hazai környezetben a Las Palmas, és bizony elég tetszetős focit láthatunk a kanáriktól a középpályán is. nem rugdossák el a labdákat vakon, apró rövid passzokkal építkeznek, nagyon kombinatív a játékuk. Néha viszont túl kombinatív is, erre pedig rá lehet fázni. Rendkívül rutinos együttes a Bilbao, félidőnként 2-3 komolyabb ziccere biztos lesz, amiből nekünk elég, ha egyet értékesít.

Várható kezdőcsapatok:

Las Palmas: Varas, Machedo, Bigas, D. Garcia, Lopes, Viera, Mesa, Gomez, Tana, Araujo, Boateng
Bilbao: Arizzabalaga, Bóveda, Yeray, Laporte, Balenziaga, Benat, San José, Inaki, Raul Garcia, Muniain, Aduriz

Címkék: sportfogadás, tipp,