Sportfogadás tippek: Magyarország - Feröer-szigetek

2015-10-08
Két meccse van a magyar labdarúgó válogatottnak, mindkettőt meg kéne nyerni, és akkor megtettük, amit lehetett. Csütörtökön Feröer lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele.

Magyarország - Feröer-szigetek

Tipp: Magyarország góljai 1.5 felett

Odds: 1.49

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök, 20:45

 

Eb-s cikkünkben írtunk már erről a találkozóról pár sort, de nem árt az ismétlés. Szóval, a magyar csapat most nem a spanyolokkal, vagy a franciákkal játszik, hanem Feröer ellen. Az OK, hogy az ellenfelet nem szabad lebecsülni, ezzel egyet is értünk, de azért ne beszéljünk már úgy erről a csapatról, mintha világsztárok érkeznének ide.

A feröeri játékosok többségében félamatőrök, meló után járnak edzésre. Mint nálunk alacsonyabb osztályokban. Van köztük óvóbácsitól kezdve villanyszerelő, sofőr, meg minden civil foglalkozás, többen tanulnak a foci mellett. Volt olyan eset, amikor a börtönőr tanfolyam, vagy vizsga miatt nem engedtek el játékost a válogatott meccsére...

Ha ilyen csapat ellen itthon nem nyerünk 3-4 góllal úgy, hogy az UEFA feloldotta a zárt kapukat is, akkor nincs is értelme itt Eb-főtábláról álmodozni. Ha itthon Feröert nem ütjük meg úgy igazán, akkor mi keresnivalónk lenne Franciaországban. Semmi!

Tény, hogy elég jól játszott otthon a feröeri együttes, de azok más körülmények voltak, műfüvön is kellett játszani, a pálya sem volt túl nagy. Itt most más lesz a helyzet, és ha megnézzük, ez a feröeri együttes idegenben bundaszagú meccsen 1-0-ra nyert a görögök ellen, de a másik három idegenbeli meccsét rúgott gól nélkül elveszítette.

Nem kell a feröeri srácokat az egekig magasztalni, ez a válogatott NBII-NBIII szinten mozog, ezt ne tagadjuk le. Lelkes kis társaság, de meg kell őket verni, méghozzá simán!

(Ja, és amíg nálunk csak Leo van eltiltva, addig a feröeri középpályáról három alapember esik ki erről a meccsről az összegyűjtött sárga lapok miatt. Ha egy tartalékos Feröert nem tudunk 3-4 góllal verni, akkor nincs miről beszélni!)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,