Sportfogadás tippek: Hessen Kasssel - Hamburg SV

2015-07-24
Felkészülési meccset játszik péntek délután a Hessen Kassel és a Hamburg SV csapata. Ahhoz képest, hogy a Kassel csak Regionalligás együttes, elég szép kis oddsot kínál a TippmixPro a HSV sikerére

Hessen Kassel - Hamburg SV

Tipp: Hamburg

Odds: 1.50

Kezdés: péntek 18:30

 

Az utolsó két évében a HSV pengeélen táncolt. Kétszer is osztályozót játszott, de mindkét alkalommal bennmaradt az élvonalban. Az egyetlen csapat a Bundesliga több, mint 50 éves történelmében, amely mindig az első osztályban szerepelt.

Nyílván lemondanának már a Hamburg szurkolói az idény végi izgalmakról, egy nyugis idényt akarnak szeretett csapatuktól. Az előző szezonban Labbadia mester akkor vette át a Hamburg kispadját, amikor nagyon kevesen bíztak abban, hogy a HSV képes bennmaradni. Labbadia viszont vállalta a feladatot, és ha csodával határos módon is, de benntartotta az élvonalban a csapatot.

Nem csábított el nagy neveket a klub nyáron, de nem is igazán kell. Ha mindenki egészséges lenne végre, és a Holtby-féle játékosok mis magukhoz térnének, akkor ez az együttes Európa Liga indulásért küzdhetne. Tavaly Lasoggának, Müllernek, Jiraceknek, Ilicevicnek is volt hosszabb kihagyása. Tény, hogy ez a keret nem hasonlítható össze a Bayern, a Leverkusen vagy a Schalke keretével, de egy jó stabil középcsapatnak kellene lennie a HSV-nak, ha végre mindenki hozná azt, amit valójában tud. Lehet, hogy a Kassel előrébb tart a felkészülésben, de osztálykülönbség van az együttesek között, és nem is egy! Erősebb a HSV kerete, és bérelt helye senkinek sincs a kezdőben, szóval oda kell tennie magát mindenkinek.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,