Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Las Palmas

2016-12-17
Az Atletico Madrid utolsó két bajnokiján gólt sem lőtt a Vicente Calderónban. A két-meccses gólcsendet a Las Palmas ellen mindenképp meg kell törni!

Atletico Madrid - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Atletico Madrid -1 gól (AH)

Bet365 odds: 1.375

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 16:15

 

A spanyol LaLiga 16. fordulójának egyik kiemelt meccse a 'tico-Las Palams összecsapás. Az Atleti nincs jó formában, csak a 6. helyen áll a tabellán. A városi rivális Real Madrid már 12 ponttal előzi meg az Atleticót, szóval a bajnoki cím elúszott, de ha így folytatják Simeone fiai, még a BL-indulás is bajba kerülhet.

Az Atletico Madrid utolsó két hazai meccsén gólt sem lőtt, ami a Simeone-érában ritka jelenség. A Real elleni 0-3 úgy-ahogy még érthető, de az Espanyol elleni 0-0 már nehezebben magyarázható. Persze Ok, stabil együttes lett az Espanyol is, de ez a két rúgott gól nélküli hazai meccs így sorozatban... Ráadásul a Bayern elleni BL-meccsen sem lőtt gólt az Atleti, más kérdés, hogy az tét nélküli összecsapás volt. Ettől még a tény az tény.

Azért fura ez a góltalanság az Atleti részéről, mert ott volt a Granada elleni 7-1, vagy a Malaga elleni 4-2, két gólgazdag hazai siker. Aztán paff, jött két nagy 0-0...

A Las Palmas a 10. helyen áll, ami nagyjából reális. Az idény elején még a tabellát is vezette, aztán lejjebb csúszott. Igazából hazai pályán erős brutálisan, hisz az ellenfeleknek jó sokat kell utazni a Kanári-szigetekre. Viszont ez fordítva is igaz, amikor a Las Palmas játszik idegenben, akkor az utazás miatt Momóék vannak hátrányban. Ráadásul ilyenkor, amikor például a kanári-szigeteki együttes északra utazik, a hideggel is küzdenie kell. Mondjuk Madridban most épp nincs annyira hideg, de ettől még tény, hogy a Las Palmas nem szeret idegenben játszani, nem is csoda, hisz idén is csak egy győzelmet kapart össze vendégként, még a bajnokság elején.

Harapás Atleticót várunk, amely már a Las Palmast a saját tárfelén le fogja támadni. Ráadásul a liga legszebben játszó csapatáról beszélünk, Momóék nem szokták elrugdosni a labdát, próbálják apró passzokkal kihozni a labdát, ami sokszor összejön, de ha hátul valaki hibát vét, egyből ott a ziccer a ellenfél előtt. Márpedig az Atleti most nem fog viccelni, nem biztos, hogy a Las Palmas puhább focija ide most elég lesz.

A mi tippünk, hogy a Boatenget is nélkülözni kényszerülő Las Palmas ezt a bajnokit legalább két góllal bukja el a Vicente Calderónban!

Címkék: sportfogadás, tipp,