Sportfogadás tippek: Real Madrid - Celta Vigo

2016-03-04
A Real Madrid a hétközi fordulóban tartalékosan tudott nyerni a Levante otthonában. Ez szép és jó, ám hétvégén már keményebb csapat vár a Madridra, mint a ligautolsó Levante!

Real Madrid - Celta Vigo

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 16:00

 

Nem sokat pihenhet a Real Madrid csapata, hisz a hétközi forduló után jön a hétvégi Celta elleni bajnoki, majd jövő héten az AS Roma elleni visszavágó. Ezen három mérkőzés közül a Celta elleni tűnik a legbonyolultabbnak.

A Madridnál elvileg Bale a visszatérés küszöbén áll, ha kezdeni nem is fog, egy 30-36 percet biztos vállal. Benzema, Modric és Marcelo viszont nem léphetnek még pályára 2-3 hétig különböző okok miatt.

Várható kezdőcsapatok:
Real:
Navas-Carvajal(Nacho)-Pepe-Ramos-Danilo-Kroos-Kovacic-Lucas-James-C. Ronaldo-Majoral
Celta: S. Alvarez-H. Mallo-Cabral-S. Gomez-Jony-M. Diaz-Radoja-Orellana-/Nolito-Aspas-Guidetti

A Celta két győzelem után legutóbb 0-0-át játszott a Villarreállal. A jobb 0-0-ák közül volt való az a meccs, Nolito 88 percet játszott, birtokolta a labdát a vigói együttes, irányította a játékot, de gól nem született.

Remélhetőleg Nolito hétévégén is kezdeni fog, nem ártana a szórakozásunk szempontjából. Ha Orellana és ő pályán van, akkor sokkal erősebb, kreatívabb a Celta támadójátéka. Emlékezhetünk a Barca elleni 6-1-re, milyen képet festett a tartalékos Celta, közel nincs ahhoz a csapathoz, amikor Orellana és Nolito is játszik. Ott a Barcának azért szerencséje volt, ne feledjük, otthon Berizzo csapata ősszel 4-et vágott a Barcának!

Szóval most Orellanával és Nolitóval a kezdőben nem lesz könnyű dolga a Madridnak a Vigo ellen. Ráadásul a vendég-együttes is tudja, hogy a Blancók nincsenek csúcsformában. Mindent meg fognak próbálni a vendégek, hogy pontot szerezzenek. Modric ugye nem játszhat, nincs Marcelo, aki előrejátékban is sokat segít. Nincs Benzema, akit Mayoral pótolhat, de éh és föld a két játékos. Ha Bale játszik, nem biztos, hogy rögtön bomba formában tér vissza. Ráadásul egyre másra jönnek a negatív hírek, aminek vélhetően a fele sem igaz, de azért az fix, hogy nincs a csúcson a Real.

A Madrid igenis sebezhető, Navasnak minden meccsen bravúrok tömkelegét kell bemutatni. Utolsó nyolc bajnokijából a Real csak egyet úszott meg kapott gól nélkül, ez azért sokat mondó adat. Ráadásul Navasnak tényleg minden meccsen van egy-két bravúrja, egy-két olyan védés, ami egy átlagos kapusnál gól lenne.

A tippünk tehát elég egyértelmű: mindkét csapat lő gólt. A Real-dugó mellett még nem érveltünk, de az azért elég egyértelmű, hogy az Atleti elleni csúfos 0-1 után mindenki vért izzad majd a hazaiak közül. Aztán ha netán baj van, jön Bale, jön Isco, jön Jesé, az katasztrófa lenne, ha az Atleti elleni hazai semmiség után a Celta ellen sem menne a góllövés...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,