Sportfogadás tippek: Sevilla CF - Real Betis

2016-09-20
A héten szinte mindenhol hétközi bajnokikat is rendeznek Európában. A La Liga sem kivétel, sőt a fordulóra jut egy sevillai derbi is, ahol a Sevilla CF a Betist fogadja.

Sevilla - Betis

Online sportfogadási tipp: Büntetőlapok száma: 8.5 felett

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd: 22:00

 

Az nagyon valószínű, hogy a késői időpont ellenére a Sevilla-Betis meccsen nem fogunk elaludni. A két együttes játékosai kb. össze-vissza rúgják majd egymást, ha a közelmúltban játszott találkozókból indulunk ki, futballt most sem látunk majd, ám a lapok röpködhetnek becsülettel.

Javier Estrada Fernandez fújja majd a meccset, nem lesz könnyű dolga. A két együttes szurkolótáborai komoly üzeneteket küldenek a játékosok felé a derbik előtt, tudatják a srácokkal, hogy mennyire fontos ez a találkozó. Nem ritka, hogy pl. egy derbi előtti Betis-edzést többen kísérnek figyelemmel, mint itthon egy teljes bajnoki fordulót!

Ami a párosítást illeti, a Sevilla az RSP-ben tavaly a kupában és bajnokin legyőzte a zöld-fehér riválist. Legutolsó összecsapásukon a Ramón Sanchez Pizjunban 2-0-ra nyert a Sevilla CF, 9 sárga lappal tarkított meccsen.

A hazai Sevilla CF 4. forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban. Otthon semmi panasz a játékra, idegenben viszont képtelen nyerni a Sevilla már 22 bajnoki óta! A Betis is ritkán csillog idegenben, de legutóbb épp nyerni tudott a Valencia ellen egy nagyon élvezetes meccsen. A sevillai csapat 2-0-ra vezetett, emberelőnybe is került, de a Valencia emberhátrány ellenére 2-2-re feljött. A Los Che megpróbálta bevinni a végső döfést, de ráfázott, mert a győztes gólt a Betis rúgta. Értékes 3 pont lesz az még!

Egészen biztosan feszült meccs lesz, Estrada Fernandeznek észnél kell majd lenni. Ezeken a találkozókon nem ritkák a durvaságok, és itt senki sem szeretne adósa maradni a másiknak. Ezeken a derbiken még azok a srácok is el szokták veszíteni a fejüket, akikre nem jellemző a keménykedés, a durvaság netán az aljasság. Akik meg ecte kemények, itt még keményebbek akarnak lenni. A derbi most sem lesz babazsúr, Estrada Fernandez pedig ha lendületbe jön, becsülettel szórja majd a lapokat! Ráadásul este 22-kor van a kezdés, egész nap csak gyűlik a feszültség a srácokban, itt bizony kő-kövön nem marad majd!

Címkék: sportfogadás, tipp,