Sportfogadás tippek: Dortmund - Eintracht Frankfurt

2015-12-13
A Borussia Dortmund második a német élvonalban, de még nem mondott le az első helyről. Vasárnap elvileg könnyű dolga lesz a Tulchel-legénységnek, hisz a gyengécske Frankfurt látogat a Signal Iduna Parkba. Jöhet az újabb gála!

Dortmund - Frankfurt

Tipp: Gólok száma: 3.5 felett

Odds: 1.65

Iroda: sportingbet

Kezdés: vasárnap 17:30

 

Hatalmas formahanyatláson esett át a Frankfurt. Az idény elején még jöttek a győzelmek, de mostanában egyre gyengébb meccseket játszik a csapat. Az utolsó két körben a Mainz és a Darmstadt ellen is sikerült kikapni, főleg az utóbbi zakó lehetett fájó, hisz hazai pályán sikerült kikapni az újonctól.

Ezzel szemben a BVB magabiztosan második, és még lőtávolon belül van a Bayernhez képest. Hétközi EL meccsüket elbohóckodták a sárga-feketék, de az tét nélküli volt számukra a PAOK ellen. Erre a találkozóra koncentráltak már akkor is, és vélhetően meg is nyerik. Még három találkozója van idén a BVB-nek, mindhárom bőven nyerhető.

Az Eintrachtnál óriási a baj, a Darmstadt elleni elveszített tartományi derbi után Veh mester őrjöngött, még a másnapi edzésen is ordibált a focistákkal. Az újonc Darmstadt lefocizta a Frankfurtot, nem elég, hogy 60%-ban birtokolta a labdát, még a meccset is megnyerte.

Ezek után kéne valamit alkotni Dortmundban, méghozzá nem kis nyomás alatt. Igen ám, de a BVB otthon nem nagyon szokott viccelni. A bajnokikat nézve az utolsó 5 hazai fellépésen 17 gólt lőtt a Ruhr-vidéki együttes. Mondjuk, kapott is hatot, de ez mindig benne van a BVB esetében.

Ma sem számíthatunk gólcsöndes találkozóra, a BVB otthon mindig nagy elánnal játszik, és a győzelemre tör, a Frankfurt pedig szintén olyan helyzetben van, hogy meccset kéne nyerni, és gólokat lőni. Rontja a vendégek esélyeit, hogy a csapatban Zambrano, Russ és Stendera is eltiltott.

Várható kezdők:

 

BVB: Bürki - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Castro, Ginter, Kagawa - H. Mkhitaryan, Aubameyang, Reus
Frankfurt: Hradecky - Ignjovski, Kinsombi, Abraham, Djakpa - Hasebe, Medojevic - Aigner, Meier, Oczipka - Seferovic
Címkék: sportfogadás, tipp,