Sportfogadás tippek: Bayern - Hamburg

2015-08-14
Kezdődik a Bundesliga 2015/16-os szezonja, melynek egyik nagy kérdése, hogy sikerül-e a Bayernnek az, ami még soha egyik csapatnak sem: sorozatban 4 bajnoki címet ugyanis még egy csapat sem nyert a Bundesliga történelmében. Pénteken otthon a HSV-t fogadja a bajor együttes

Bayern - Hamburg

Tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Odds:1.45

Iroda: tippmixPro

Kezdés: péntek 20:30

 

Akad azért kihívója a bajor együttesnek, ott a Wolfsburg, a Dortmund vagy a Leverkusen, de hosszútávon azért a bajor együttes verhetetlen. Vélhetően meglesz a 4. bajnoki cím, ehhez pedig az első lépést ma kell megtenni.

Guardiola csapata azt a HSV-t fogadja a szezonnyitón, mely együttes az utolsó két kiírásban osztályozón vívta ki a bennmaradást, és inkább gyengült, mintsem erősödött.

Várható kezdőcsapatok:

Bayern: Neuer - Lahm, Benatia, J. Boateng, Alaba - Xabi Alonso - Robben, T. Müller, Vidal, Douglas Costa - Lewandowski

HSV: Adler - Diekmeier, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Ekdal, Jung, Holtby - N. Müller, Lasogga, Ilicevic

Sérültek, kimaradók mindkét oldalon akadnak. A Bayernnél Ribery sérülése nem jött rendbe a rajtra, de ezt tudtuk is. Őt a friss igazolás, Douglas Costa pótolhatja, a felkészülési időszakban csapata egyik legjobbja volt. Badstuber sérülésésn meg sem lepődünk, de Kirchoff, és Martinez sem bevethető még. A másik oldalon Drobny kapus sérült, de amúgy is Adler védene. Nem játszhat Cléber, Marcos, Demirbay, Jiracek, Stieber és Rudnevs sem. 
A Hamburg elvileg 4-3-3-at játszik, ami persze csak rajzon 4-3-3, a valóságban inkább 4-5-1 akar az lenni. Lasogga lesz az ék, Müller és Ilicevic inkább a középpályán tevékenykedik majd. Kérdéses, hogy a HSV-nál hogyan muzsikálnak a sorok, középen az Ekdal-Holtby-Jung trió még tétmeccsen nem játszott együtt, de a védelem sem. Például Spahic és Djourou sem játszott még együtt tétmeccset a védelem szívében, de az is fix, hogy Diekmeier és Ostrzolek sem fog unatkozni a HSV védelmének szélein.
Nagy KO lesz ebből, négy-öt gólt is lőhet a Bayern, ha nem szórakozza el a ziccereit. Mert lesz bőven! Erőt demonstrál a München, nem ez az a meccs, amit a HSV meg tudna nyerni.
 
Címkék: sportfogadás, tipp,