Sportfogadás tippek: Vasas - Videoton

2015-08-12
A bajnok Videoton és a friss feljutó Vasas sem kezdte jól a szezont. A fehérvári együttes és a Vasas is 3 ponttal áll négy forduló után, ettől pedig aligha boldogak ezek a csapatok.

Vasas - Videoton

Tipp: X2

Odds: 1.42

Iroda: Tippmixpro

Kezdés: 18:00

 

A bajnok Vidi alaposan megroggyant. Új edző, eligazolt Nikolic, aki ráadásul Lengyelországban még komolyabb ütemben gyártja a gólokat, mint Fehérváron. Nincs formában Kovács, Sándor, aki mozgatta tavaly a csapatot szintén eligazolt. Viniciust legutóbb eltiltották, mert beszólt a sporinak, így második sárgája után megkapta a pirosat is. Juhász Roli még nem bevethető, szóval van baj. Ettől függetlenül a Videoton erősebb csapat, és ha a tabellára néz az ember, ez valóban nem derül ki, de azért mi tudjuk.

Casoni nem lesz itt sokáig, ha meg akarnák buktatni, nem lenne nehéz. Ugyanakkor a Videoton focistái nem direkt bukják el sorra a meccseiket, egyszerűen így alakult. Rossz passzban a csapat, valami olyasmi ez, mint amit tavaly a Lokinál láttunk.

A Vasas múlt héten végre bajnokit nyert, a szintén nyeretlen Békéscsaba ellen sikerült összehozni a győzelmet. Igen ám, de legyen bármilyen rossz formában is a Vidi, azért meg nem a Békéscsaba szintje. Ráadásul azt se feledjük, hogy a fehérvári együttes a Fradi ellen például úgy lépett pályára, hogy előtte két nappal még Boriszovban játszott BL-meccset a Vidi. Most volt egy hét regenerálódni, felkészülni. Játékra kész állapotban van Feczesin, és bevethető Rudolf is. Lassacskán azért várható, hogy visszatérnek a gólok. Gyurcsó pontrúgásai tudnak veszélyesek lenni, Kovács is magához tér előbb-utóbb. Oliveira azért rendszeresen átlag fölötti szintet hoz a csapatban. Alvarez is játszhatna már, Koltai és Pátkai stabilitást adhatnak a középpályának. Egyedül az lesz hétvégén kérdéses, ki lesz Lang párja a védelem közepén. Vélhetően Koltai, esetleg fejes megy be középre. Koltai azért egy jó kis all round játékos magyar szinten, ahogy Gyömbér belső védőt játszik többször a Fradinál, úgy ő is hátrébb léphet egy sorral.

A Videoton megkezdi a felzárkózást, vélhetően frissebb lesz a csapat, mint a Fradi ellen volt. Tény, hogy majd csütörtökön ismét EL-meccs vár a Vidire, de ez a találkozó szombaton lesz, nincs értelme tartalékolni, és bizony ha most itt nem nyer a Fehérvár, nemhogy a bajnoki cím kerül veszélybe, de még a dobogós helyezés is. Tippünk erre a Vasas-Vidi meccsre az, hogy nem kap ki a fehérvári bajnok. Az odds vélhetően esni fog szombatig, ezért nem árt minél korábban feltenni a szelvényünkre. Most még 1.42 az odds, de lesz 1.30 körül szombat délutánra.

Címkék: sportfogadás, tipp,