Sportfogadás tippek: Eibar - FC Barcelona

2015-03-14
Az Eibar újonc csapatként szép őszt futott, azonban nagyon úgy néz ki, kipukkant a csapat. Hosszú ideje nyeretlen, nagy meglepetés lenne -vagy talán több is annál-, ha ma pontot tudna rabolni az FC Barcelonától.

Eibar - FC Barcelona

Tipp: Messi gólt szerez

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Az Eibar tehát nincs túl jó passzban, ha így folytatja, tuti kiesik. A Barca viszont kihasználja a Real és az Atletico botladozását, hiába vár BL-meccs Messiékre, ezt a bajnokit sem fogják elszórakozni az el Clásicó előtt.

Ha már Messi, meg kell említeni, hogy amilyen gyenge formát mutat Ronaldo, annyira jó Messi. Sokáig úgy tűnt, hogy Ronaldo befoghatatlan a spanyol góllövőlistán, aztán jött Ronaldo eltiltása, és az utóbbi meccseken -főleg a bajnokikat tekintve- nem nagyon talál be. A Schalke elleni párharcban mindkét meccsen villant, ha ő nincs, a Real kiesik.

De térjünk vissza Messihez. Szóval az argentin csatár már befogta Ronaldót a góllövőlistán, mindkét sztár 30-30 gólt jegyez, de ha az utóbbi hetek tendenciája folytatódik, Messi bőven gólkirály lesz.

Ma a Barcában biztosan pályára lép a Bolha, de Suarez és Neymar is játszik minden bizonnyal. Három fontos hiányzóval kell számolni, Busquets a középpályáról dőlt ki, Alves és Alba, a két szélső védő pedig eltiltását tölti le az el Clásico előtt.

Messi kétszer köszönt be a Rayo ellen, a Granada ellen is betalált előtte. Ősszel a Camp Nouban Xavi és Neymar gólja mellett 'természetesen' Messi is betalált, így lett 3-0 a végeredmény a katalán együttes javára. A mi tippünk az, hogy a mai párbeszédhez is hozzászól az argentin labdarúgás jelenének legnagyobb csillaga, és tovább idegesíti Ronaldót.

Tippünk 1-4, és természetes az, hogy Messi is megvillan!

Címkék: sportfogadás, tipp,