Sportfogadás tippek: Kaiserslautern - Bochum

2014-04-06
Hajrába ért a német másodosztályú bajnokság is. A Kaiserslautern a feljutásért, a Bochum a kiesés elkerüléséért küzd.

Kaiserslautern - Bochum

Tipp: Kaiserslautern

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:30

 

A mérkőzés előtt a Kaiserslautern az 5. helyen áll. Cél a feljutás, ehhez viszont nyerni kell. A Köln befoghatatlan, de a St. Pauli, Paderborn, Fürth triót még meg lehet előzni. Ha ma délután nyer a 'lautern, akkor három pontra megközelíti a Pederbornt és a Fürthöt.

A Bochum 5 pontra van a kiesőzónától, a vendég-csapat ma egy pontnak is nagyon tudna örülni. Ősszel Bochumban 0-0-ás döntetlent játszott a két együttes, most azért kevés az esély arra, hogy ismét így lesz.

Várható kezdőcsapatok:

 

Kaiserslautern: Sippel - Dick, Orban, Torrejon, Löwe - Matmour, Karl, Alushi, Idrissou - Zoller, Lakic
Bochum: Luthe - Freier, Maltritz, Fabian, Butscher - Latza, Jungwirth - Tiffert, Cwielong - Aydin, Sukuta-Pasu
Runjaic a hazai együttesben kezdetni fogja Idrissou mellett Zollert és Lakicot is. Erősen támadó felfogású lesz a csapat, innentől nem szabad hibáznia a K'lauternnek. Otthon csak a győzelem a jó eredmény. Ha ma egy kiesőjelölt ellen nem sikerül nyerni, akkor nem is érdemli meg a feljutást a csapat.Idrissouéknak be kell húzni ezt a meccset, és majd jövő héten a feljuts szempontjából kulcsmeccs következik a német Vörös ördögök számára a Sankt Pauli ellen. Ma nem szabad hibázni! A tippünk az, hogy két hazai döntetlen után ma nyerni fog az FCK, és életbennmaradnak a feljutásról szőtt álmok.
 
Sok sikert mindenkinek!
Címkék: sportfogadás, tipp,