Sportfogadás tippek: Villarreal - FC Barcelona

2017-01-08
A Barca elveszítette a 2017-es év első tétmeccsét a Bilbao ellen. Kijózanító pofon volt, Neymarék vélhetően észhez is tértek. Vasárnap már bajnokin kell bizonyítani a Cam el Madrigálban a Villarreal ellen.

Villarreal - FC Barcelona

Online sportfogadási tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.60

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Barca nem kezdte jól az évet, de ez igaz a Villarreal csapatára is. Triguerosék a Sociedad elleni meccsen szaladtak bele egy 3-1-es pofonba Király Kupa találkozón. Kapott három gólt a Villarreal, ami nem minden fordul elő. Persze a kupameccsekből nem igazán lehet következtetni semmire, hisz a Sociedad, amely hármat vágott a Villarreal ellen, szombaton megalázó vereséget szenvedett el az idegenben ritkán brillírozó Sevilla ellen.

Viszont a három bekapott gól az sok. Egyébként a Villarrealnak jól jött a Sociedad tegnapi veresége, hisz így felléphetne a 4. helyre egy mai győzelemmel. Az más kérdés, hogy a Barca ritkán szokott kétszer kikapni egymás után. Messiék a Bilbao ellen 'bemelegítettek', most valószínűleg egy ütőképesebb Barcát látunk majd. Luis Enrique nem tartalékolt a Bilbao elleni meccsen senkivel, szóval arra tényleg jó volt a mérkőzés, hogy felvegyék a ritmust a srácok.

A Villarreal és a Barca hasonló stílusban játszik, mindkét együttes szereti birtokolni a labdát. Ugyanakkor ritkán oltják ki egymás fociját ezek a csapatok, utolsó 8 tétmeccsüket nézve 7-szer is született legalább 3 gól. A kupameccsen mindkét együttesnek ébresztőt fújtak, szóval remélhetőleg támadásban többet látunk majd mindkét csapattól. A védelmektől pedig belefér a betli, sőt a tipp szempontjából nem is árt, ha egyik-másik védő hibázik. Márpedig erre van esély, ha a kupameccsekből indulunk ki...

Két olyan csapat, amely képes játszani a focit. A Copa del Rey meccses zakók után valószínűleg mindkét együttes apait-anyait belead majd este.

Címkék: sportfogadás, tipp,