Sportfogadás tippek: Brazília - Németország

2014-07-08
Már csak négy mérkőzés maradt hátra a 2014-es foci VB-ből, reméljük, hogy mind élvezhető, emlékezetes mérkőzés marad.

Brazília - Németország

Tipp: Összes elkövetett szabálytalanság: 35.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: ma 22:00

Nem egy szokványos fogadási opció, ám az unibet iroda kínálata elég bő ahhoz, hogy ilyen tippekre is fogadhassunk. Szóval aki látta a Selecao előző találkozóját Kolumbia ellen, az jól tudja, hogy ott milyen aprítás ment. Ha volt három jó passz, utána tutira szabálytalanság jött. Csak a brazilok 27-szer szabálytalankodtak, nagyjából 50-szer kellett a szájához emelnie a sípját Velasco Carballo sporinak, és elmaradtak még fújások, a Neymart hátbatérdelő Zuniga mozdulatát nem is látta a spanyol játékvezető.

A németek sem fognak finomkodni, ott lesz a középpályán Khedira, Kroos és Schweinsteiger, szóval igencsak masszív kis középpálya. Rengeteg kis tüske lesz a meccsen. A mexikói Marco Antonio Rodriguez Moreno fújja a sípot, aki legutóbb az Olaszország-Uruguay találkozót vezette. Ott 36-szor fújt a sípjába szabálytalanság miatt, és erre most is rendkívül jó esély van!

Ennél a tippnél ugyanis a hosszabbítást is figyelembe veszi az unibet, szóval, ha netán megállnának olyan 28-30 szabálytalanságnál a srácok, a 2*15 perc alatt még nyugodtan rugdoshatnák egymást. Bár mi úgy számolunk, hogy nem hagyják majd kibontakozni egymást a felek, és sok-sok kis apró tüske lesz a középpályán, amikor Moreno spori a sípjába fúj. Bőven benne a meccsben a hosszabbítás lehetősége is, ennek a 36 szabálytalanságnak a negyeddöntőket látván össze 'kell' jönnie ma is.

Várható kezdőcsapatok:

Brazília: Cesar-Alves-Dante-D. Luiz-Marcelo-L. Gustavo-Fernandinho-Willian-Oscar-Hulk-Fred

Németország: Neuer-Lahm-Boateng-Hummels-Höwedes-Kroos-Khedira-Schweinsteiger-Özil-Müller-Schürrle

Sok sikert mindenkinek a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,