Sportfogadás tippek: Sporting Liszabon - Videoton

2012-12-07
Tegnap sajnálatos módon elmaradt a Sporting-Videoton találkozó, de az időjárás közbeszólt! Olyan eső esett, hogy az alkalmatlanná tette a pályát a játékra. A spori 5-10 méterre feldobta a labdát, és mikor leeset, ott is maradt, mint egy medicin labda...
Ma pótolják a találkozót!

 

Sporting-Videoton

Tipp: X2

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

Kezdjük a legfontosabbal! A mérkőzésnek semmi tétje nincs! A továbbjutás tegnap azzal eldőlt, hogy a Genk és a Basel döntetlent játszott egymással. Hogy direkt, vagy indirekt módon, az nagyjából mindegy...

A Sportingnak már tegnap sem lett volna tétje a találkozónak, a Vidi egy győzelem esetén reménykedhetett volna... Ma már nem.

Ma este tehát pályára lép két csapat, akik tényleg a hátuk közepére kívánják ezt a találkozót! A Videoton focistái egész biztosan maradék kedvüket is elveszítették. Viszont az is igaz, hogy ma így tét nélkül egy jó meccset játszhatnak búcsúzóul. Ezután téli szünet, és jó lenne, ha a pihenő előtt nyomnának egy önbizalomnövelő találkozót! Az igazság pedig az, hogy erre minden esély megvan.

Tegnap már meg voltak hirdetve a kezdők, a Sporting elég erős csapattal kezdett volna, ám könnyen lehet, hogy változik a helyzet. De az is biztos, hogy ha a legjobbak lépnek pályára, akkor is csak bohóckodni fognak!

A Sporting ugyanis 10-én a Benfica ellen játszik bajnokit, márpedig annak a derbinek bizony óriási tétje van! A Sporting ugyanis csak a 8. helyen áll!

A Vidi biztosan a lehető legjobb csapatával áll föl, ám a Sporting mestere biztosan belenyúl a csapatba. Láthattuk a Sportingot Fehérváron, mennyire érdekelte őket az Európa Liga. Csak szenvedtek a pályán a zöld-fehérek. Márpedig ismerjük a Vidi kellemetlen játékát, a védelmük nagyon egyben van, és egy-két kontrát bármikor képesek végigvinni!

Mi képesnek tartjuk a Vidit akár a győzelemre is, a Sporting már rég a Benfica elleni találkozóra készül, minden játékos azon lesz, hogy meg ne sérüljön!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,