Sportfogadás tippek: Juventus - Nordsjaelland

2012-11-07
A keddi nap mérkőzései is bizonyították, hogy a BL-ben nincs tuti! Mi mégis egy papírforma tippet vettünk ki a mai kínálatból, remélhetőleg nem kell csalódnunk a játéknap végén!

 

Juventus - Nordsjaelland

Tipp: Juventus mindkét félidőben gólt szerez

Odds:1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az olasz Juventus nagyot hibázott az előző körben, ugyanis Dániában hagyott két értékes pontot. Ma este Torinóban a győzelem tényleg a minimum, ám az Intertől elszenvedett vereség orvoslására mindenképp jól jönne egy kiütéses győzelem.

Fura a Juventusra ezt mondani, 50 mérkőzésenként talán belefér egy vereség, de tényleg kérdéses, hogy dolgozza fel a zakót a Juve. Azt nem lehet mondani, hogy hozzászoktak volna az utóbbi időben...

Szegény Norsjaelland labdarúgók nem számíthat könnyű estére, ám valószínűleg tisztában vannak vele, hogy akár KO is lehet a vége. A Chelsea bebizonyította, hogy ki lehet ütni a dánokat (0-4), most a zebrák is ilyesmire készülnek!

Nincs még veszve semmi, hisz a torinóiak ma valószínűleg nyernek, és ezzel hat pontjuk lesz! A Chelsea otthon a papírforma szerint veri a Donyeck együttesét, így a londoni és a donyecki együttesnek is 7-7 pontja lesz. A dánok kiszállnak végérvényesen, így a Juventus sorsa a saját kezében lesz!

Az olaszoknál ma este nem léphet pályára Vucinic, ám ha van meccs, ahol tudják őt pótolni, akkor az ez a meccs! Allessio (Conte) azért igen bő kerettel dolgozik, és ez az a meccs, ahol nem lehet tartalékolni! Biztosra kell menni, és nyomást kell helyezni az első perctől a dánokra. Stabil kis csapat a vendég együttes, de nem verhetetlen. Ha a Bianconeri az első perctől komolyan veszi a találkozót (márpedig komolyan fogja az odavágó után...), akkor nem létezik, hogy kihúzzák kapott gól nélkül félidőig!

A Donyeck és a Chelsea is feltörte a védelmüket az első játékrészben, a torinóiak sem fognak ugyanabba a hibába esni ismét. Minimum egy hazai gólra számíthatunk tehát félidőig, aztán a második játékrészben már egy jobban kinyíló Nordsjaelland ellen még könnyebben rúghatnak gólt Giovincoék. Sőt benne van a pakliban, hogy a meccs végére összeesnek a dánok, és ahogy a Chelsea, úgy a Juve is rúg egy-két gólt a hajrában. Nem egy olyan meccsük volt idén is a zebráknak, ahol a meccs utolsó negyed órájában találtak be. Elég csak Norsjaelland elleni idegenbeli találkozót említeni, de Pogba is a 92. percben szerzett győztes gólt a Bologna ellen.

Tippünk tehát az, hogy a Juve megszórja ellenfelét, és mindkét játékrészben szerez legalább egy gólt!

A vendégeknél egy alapember fog hiányozni a középpályáról, Stockholm játékára nem számíthat Hjulmand mester! (Hogy őszinték legyünk, nem ezen fog múlni a dánok veresége ...)

 

Sok sikert a tipphez, és jó szórakozást a mérkőzéshez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,