Sportfogadás tippek: FFC Frankfurt - Turbine Potsdam

2015-04-01
Amíg a férfi vonalon a focisták a mai és holnapi napot azzal töltik, hogy a klubcsapataikhoz visszautazzanak, addig a nőknél rendeznek ma egy igen nívós találkozót a Frankfurt és a Potsdam részvételével.

FFC Frankfurt - Turbine Potsdam

Tipp: FFC Frankfurt győzelem

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Április elseje van, de ez nem a tréfa helye. Szóval a Frankfurt és a Potsdam két német együttes, a DFB Kupa elődöntőjében találkozik a két együttes. Egyik csapat sem fogja ellazsálni a találkozót, nézzük, mire számíthatunk:

Vasárnap az Eurosporton mindkét együttest láthattuk játszani, a Frankfurt a BL-ben verte a Bristolt 7-0-ra, míg a Potsdam a Bundesligában  ért el 1-0-ás győzelmet a gyenegécske Duisburg ellen. Már ez a két eredmény is jelzi, hogy melyik együttes van jobb formában. A Frankfurt egyébként tényleg jó formában van, ezt mutatja a Bristol elleni két kiütéses győzelem a BL-ben. Ráadásul, ami üdvözítő, hogy korábban az FFC-re nem mindig volt az jellemző, amit hétvégén láttunk. Ez a csapat korábban simán ráült az 1-2 gólos előnyre, most pedig végig hajtották a 90 percet. Marozsánék itt a szezon vége igen jó formát mutatnak, és ha kitart még ez a jó forma 5-6 hétig, komoly kis szezont hozhat össze a Frankfurt. Áll még a csapat a BL-ben, van esélye bajnokságot nyerni, és ma tehet arról, hogy bejusson a DFB Kupa fináléjába.

A Potsdam március 15-én még nagy bravúrt hajtott végre, megverte a Wolfsburgot, aztán kikapott a Bayerntől, és legutóbb a Duisburg ellen sem volt meggyőző a Turbine, egy kiesőjelöltet azért illet volna 4-5 góllal megütni., pláne otthon.

Ami a két csapat egymás elleni meccseit illeti, az FFC hat találkozóból 5-öt megnyert. Legutóbb a Bundesligában találkoztak, szintén Frankfurtban, és Marozsán Dzseniék 5-1-re nyertek. Remek formában van az FFC, meglepetés lenne, ha nem nyerné meg ezt a meccset. Marozsán, Sasic és Garefrekes triója lesz a kulcs, ezen a szürke szerdai hétköznapon ez a tipp nyugodtan vállalható!

Címkék: sportfogadás, tipp,