Sportfogadás tippek: Szlovákia U19 női - Hollandia U19 női

2016-07-19
Amíg a férfiak U19-es Eb-je már az elődöntőknél tart, addig a csajok csak most kezdik a csoportmeccseket. Nyolc válogatott két darab négy-fős csoportban mérkőzik meg, a kvartettek első két helyezettje jut az elődöntőbe.

Szlovákia U19 női - Hollandia U19 női

Online sportfogadás tipp:  Hollandia nyer

Bet365 odds: 1.22

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 17:00

 

Az A csoportban Szlovákia, Hollandia, Norvégia és Franciaország kapott helyett. Akik picit is értenek a női focihoz, talán furcsa lehet számukra Szlovákia jelenléte. Nos, aligha véletlenül, hisz a szlovákok mint rendezők alanyi jogon vesznek részt az Eb-n. Ha selejtezniük kellett volna, biztosan nem jutnak ki.

 

Bet365 - 15.000 Ft-os bónusz új játékosoknak

 

A szlovák U19-es női válogatott felkészülési meccsekkel próbált felkészülni a tornára. Olaszországgal játszottak májusban kétszer is, egyszer 2-0-ra nyertek, egyszer 4-1-re kikaptak.

Hollandia a kvalifikációt az Elit körben kezdte. A nyitómeccsen a holland csajok 7-2-re verték Csehországot, majd a 2. meccsen 3-0-ra a fehéroroszokat. A finnek ellen már tét nélkül, csoportelsőként játszottak egy 1-1-es döntetlent, de az már tényleg nem számított semmit. Amikor viszont számított, rúgtak hetet a cseheknek, és hármat a fehéroroszoknak. Nos, a szlovák csapat kezdhet izgulni, ha a csehek beszedtek hetet, akkor nem kizárt, hogy a szlovákok sem ússzák meg a nagyobb zakót.

A holland női foci rohamosan fejlődik,  2014-ben Miedemáék például megnyerték az Európa Bajokságot, a döntőben Spanyolországot legyőzve! (Egyébként ez a fejlődés női vonalon kézilabdában és már kosárlabdában is érzékelhető.) Szlovákia először vesz részt az U19-es női Eb-n, de most sem lenne itt, ha nem lenne főtáblás a rendező jogán.

Legutóbb 2015-ben Izrael rendezte a korosztályos Eb-t, három zakót szedett be. Valószínűleg most a szlovákokra is három vereség vár, ahogy jövőre az észak-írekre is...

Tipp: 0-4

Címkék: sportfogadás, tipp,