Sportfogadás tippek: Montenegró - Görögország

2015-06-21
A női kosár-Eb-n a második csoportkör E-jelű hatosában még minden együttes továbbléphet. Mi a Montenegró-Görögország meccset nézzük meg közelebbről.

Montenegró - Görögország

Tipp: Montenegró nyer

Odds: 1.35

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A két együttes a második csoportkörben nyert és bukott is egy-egy mérkőzést. A görögök nagyot küzdöttek a franciák ellen sokáig volt esélyük nyerni, de a végjátékra elfogytak a hellén lányok, és végül 52-41 arányban kaptak ki. Ez az 41 dobott pont nagyjából semmi, viszont az 52 kapott igenis kiemelkedő. Aztán a cseheket 74-71-re elverték, így maradt esély a továbbjutásra. Ehhez ma Görögországnak mindenképp nyerni kell!

Montenegró 20 pontos zakóval kezdett a 2. körben Törökország ellen semmi sem jött össze. Aztán bravúrra volt szükség, és Perovanovicék hozták is a bravúrt a fehérorosz együttes ellen. Szinte végig vezetve 77-72-re nyertek a montenegróiak. Igazi csapatmunka volt, Skerovic megint tömte társait jobbnál-jobb labdákkal, 7 gólpasszt osztott ki. Robinson a lepattanóknál jeleskedett, 17 pattanót szedett, ami embertelen teljesítmény. Jovanovic pedig a pontok terén nyújtott kiemelkedőt, 20 pontjával a csapat legeredményesebb játékosa volt.

Montenegró támadásban jobb, mint a görög együttes, ez vitán felül áll. Viszont védekezésben is jobbnak kell lenni. Olyan koncentrált játékra lesz szükség, mint a fehéroroszok elleni találkozón. Azt a meccset meg tudta nyerni Montenegró,márpedig a fehérorosz és a görög csapat stílusa nagy mértékben hasonlít. Ha a montenegrói csajok ráerőltetik a dinamikusabb játékot a görögökre, akkor nyerni fognak. A görög együttesben nincs minden meccsen 74 pont. Ráadásul a keret nem túl bő, ha a görögöknél a kezdők sokat lesznek a pályán, vélhetően sok foultot ütnek majd a montenegrói lányokon. A szűkebb rotáció ráadásul a torna ezen szakaszában megbosszulhatja magát. Montenegró keretében sokkal több olyan játékost találunk, akik képesek kiugró teljesítményre, legyen szó pontokról, pattanókról, gólpasszokról. A görögöknél ha Kaltsidou vagy Dimitrakou rossz napot fog ki, óriási verés is lehet a vége! A mi tippünk az, hogy ezt a meccset Montenegró nyeri, és továbbjut a legjobb 8 közé!

Címkék: sportfogadás, tipp,