Sportfogadás tippek: Valencia - Monaco

2015-08-19
Ma este ismét öt BL-selejtezőt rendeznek, melyek közül talán a Valencia - Monaco emelkedik ki legjobban. Nézzük, mi várható.

Valencia - Monaco

Tipp: 1.5 gól felett (2.5 gól felett)

Odds: 1.35 (2.10)

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd 20:45

 

Mióta Peter Lim normalizálta a Valencia anyagi helyzetét, azóta jó úton a csapat. Remek igazolásokkal tavaly épphogy lemaradt a 3. helyről, amely automatikus BL-főtáblát jelentett volna. A Top3-ról viszont lemaradt, így selejteznie kell.

Nuno mester keretéből Alves sérülés miatt hiányzik, Otamendi pedig a Man. City-hez tart (ha ugyan már alá nem írt), így ő sem kerettag. A többiek viszont igen. Ryan, Yoel, Jaume, Cancelo, Barragán, Mustafi, Vezo, Gayá, Orbán, Fuego, Barbosa, Parejo, Gomes, Pérez, de Paul, Feghouli, Piatti, Bakkali, Mina, Negredo, Alcácer, Rodrigo is kerettag.

Nem játszott kirobbanó formában a Valencia a felkészülési időszakban, sorra bukta el a meccseket, de ahogy mondani szokták, most kezdődik a buli. Most már tétje van a meccsnek, méghozzá nem pici!

A Monaco tavaly igen messze jutott a BL-ben, igaz, a mutatott játékkal vallatni lehetett volna. Ettől függetlenül nem várt magasságig jutott el a francia csapat. Most a főtábláért játszik Jardim együttese, amely a Ligue 1-ben már két tétmeccsen van túl, és ezeken 4 pontot gyűjtött. Kondogbia és Carrasco a két legnagyobb veszteség, amit el kellett könyvelni a nyáron. Érkezett viszont el Shaarawy a Milantól, méghozzá kölcsönbe, ami érthetetlen döntés az AC Milan részéről. Ivan Cavaleiro is remek játékos, Traoréért 14 millió €-t fizettek a Lille-nek, szóval nem lesz rossz a Monaco idén sem.

A francia csapat már játszott tétmeccseket, ez előny kell legyen! A Valencia felkészülési találkozókon nyelte a gólokat, és nyelheti ma is. Tavaly remekül játszott védekezésben és támadásban is a Valencia, de ne feledjük, hogy Otamendi távozóban, és Alves kapus is sérült, aki a La Liga legjobb büntetőgyilkosa is, kegyetlenül érzi, hogy kell védeni a tiziket. A védekezéssel lehetnek ma bajok.

A Monaco lőhet gólt, gólokat, az előző körben a Young Boys csapatát oda-vissza agyonverte a francia együttes. Idegenben 3-1, otthon 4-0, nem volt kérdés. Lehet, hogy a Monaco tavalyi találkozói miatt talán inkább többen a kevés gól felé hajlanak, de jó kis esemnydús találkozó lesz ez, tele izgalommal, feszültséggel, és remélhetőleg gólokkal!

Valencia várható kezdőcsapata:
Ryan; Barragan, Mustafi, Orban, Gaya; Feghouli, Parejo, Gomes, De Paul; Negredo, Alcacer
Monaco várható kezdőcsapata:
Subasic; Fabinho, Raggi, Carvalho, Kurzawa; Toulalan, Moutinho; Cavaleiro, Silva, El Shaarawy; Martial

Címkék: sportfogadás, tipp,