Sportfogadás tippek: Liverpool - Bournemouth

2015-10-28
Jürgen Klopp még nem örülhetett győzelemnek a Liverpool kispadján, pedig már elég régóta elfoglalta. Itt lenne az ideje meccset nyerni!

Liverpool - Bournemouth

Tipp: Liverpool győzelem

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 20:45

 

Jürgen Kloppot megváltóként várták a szurkolók Liverpoolban, aztán rá kellett jönniük igen korán, hogy ő is csak ember. A Vörösök még nem nyertek meccset, mióta Klopp irányítja a csapatot. Az tény, hogy nehéz idény közben átvenni egy klubot, pl. ott volt az alapozás, ami teljesen más lett volna, nyílván jön egy-két olyan játékos, akit a német mester kér, de most ez van, ez a keret van, ezzel kell eredményt elérni. Tény, hogy sok a sérült, de azért lassacskán illene tényleg behúzni egy győzelmet.

Itt az alkalom, a Bournemouth nem világverő együttes. Nincs is jó formában, a Premiership 17. pozícióját foglalja el. Olyannyira nincs jó formában, hogy legutóbbi két bajnokiján, a Man. City és a Tottenham ellen is 5-1-re kapott ki. Ráadásul a vendég-csapat megteheti, hogy dobja a Ligakupát, a Liverpool viszont nem alibizhet saját szurkolói előtt!

Vélhetően egyik csapat sem a legerősebb összeállításában lép pályára, ugyanakkor a hazai csapatban azért jobb játékosok mocorognak a második vonalban is. Jürgen Klopp számára fontos lehet, hogy a Chelsea elleni bajnoki rangadó (amit most erős túlzással nevezhetünk rangadónak) legyen egy önbizalom-növelő sikere a csapatnak.

Nem valószínű, hogy bármelyik csapatnak ízlene a 2*15 perces hosszabbítás, hisz hétvégén mindkét félre igen fontos bajnoki vár. Ezek a srácok, akik ma pályára lépnek, megpróbálják eldönteni a rendes játékidőben a mérkőzést. Egyébként kiindulási alapnak talán jó lehet a Liverpool-Rubin EL-meccs, ahol Milnerék domináltak, helyzet helyzetet követett, de nem sikerült begyötörni a győzelmet jelentő gólt. A hozzáállással viszont nem volt gond, nyomott a 'pool, és ennek előbb-utóbb lesz eredménye!

Hazai pályán, az Anfield Road-on meglesz a várva várt siker, és jöhet a hétvégi londoni kékek elleni rangadó, amit a Liverpool a kilencedik, a Chelsea a tizenötödik. helyről vár...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,