Sportfogadás tippek: Magyarország - Finnország

2014-03-05
Ma valami új kezdődik. Immár sokadjára. Mi pedig nem tehetünk mást, mint bízunk a srácokban. Vagy nem?!

Magyarország - Finnország

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Pintér Attila azt ígérte, a srácok a végletekig fognak küzdeni. Reméljük nem csak üres szavak ezek, és valóban vége az Egervári-éra végén látott tutyimutyi focinak. Még az sem lenne baj, ha kikapnánk, csak látnánk végre azt az akarást.

Pintér keménykezű edzőként ismert, keményen fogja a srácokat. A nagyképűeknek itt nincs hely, Pinyőnél nem elég, ha valaki a Schalke mezében feszít a gelsenkircheni padon. Pinyő a teljesítményre esküszik. Ha kedve van, akkor az NBII-ből hív be játékost. És tény, semmi különbség az NBII, vagy egy bundesligás játékos között. Egyetlen különbség van, egyiknek jobb a menedzsere.

A lényeg, hogy aki ma a válogatott mezét magára húzza, az meg fog halni a pályán. Ha tényleg úgy játszunk, ahogy Pintér mester elvárja, akkor a finnek megnézhetik magukat. Azoknak a sokat emlegetett összetartásoknak azért csak gólokban mérhető eredménye. Bízzunk benne, hogy felvállaljuk a kezdeményezést, és támadó focit játszunk legalább ma.

A finn mester már kezdőt hirdetett, és nem gyenge. Van náluk pár játékos, akitől azért lehet tartani. Íme, a finn kezdő: Mäenpää – Arkivuo, Ojala, Moisander, Uronen – Kolehmainen, Sparv, P. Hetemaj – Riski, R. Eremenko – Pukki

Egy támadóval kezdenek, méghozzá a Celticben játszó Pukkival. De Hatemaj és Eremenko is odakerülhet a kapunk elé második hullámban. Azt meg sajnos tudjuk, hogy a magyar védelem azért képes fura dolgokra. Ráadásul ez is tétmeccs számunkra, mert nagyon nem mindegy, milyen lesz a Pintér-féle együttes bemutatkozása.

Ha kezdeményezünk, és támadunk, akkor jönnek majd a gólok. Ebben a meccsben a rúgott gól éppúgy benne van, mint a kapott. Bízzunk benne, hogy ez a mai meccs egy szebb jövő kezdete, és bátor focival 3-1-re nyerünk!

Címkék: sportfogadás, tipp,