Sportfogadás tippek: Villarreal - Leganes

2017-04-22
A Villarreal hazai pályán megerősítheti az 5. helyét a tabellán, hisz a vendég Leganes nincs nagy formában, ráadásul több kulcsjátékosa nélkül érkezik.

Villarreal - Leganes

Online sportfogadás tipp: Villarreal győzelem

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: szombat: 16:15

 

Serantes, Ibanez, Machis, Alberto Martin, Szymanowsky és El Zhar játékára nem számíthat a Leganes. Ez azért gáz, mert jelenleg ugyan nincs kieső helyen a csapat, de még simán lecsúszhat a kieső csapatok közé.

A Leganes formája aggasztó,  utolsó három meccsén nem szarzett pontot. Idegenben 12 bajnoki óta nyeretlen, szóval van itt probléma bőven. Ráadásul ha az argentin Szymanowski valóban nem léphet pályára, akkor szinte esélytelen a Villarreal otthonában akár egy ikszre is a Leganes. Az argentin srác szinte az egyetlen kreatív eleme a Leganes egyébként nagyon egysíkú támadó-játékának. Gólokat lő, előkészít, ha ő nem lesz, még az átlagosnál is sablonosabb lesz a Villarreal. Márpedig a Sárga Tengeralattjáró védekezés feltörni komolyabb csapatoknak is gondot szokott okozni.

Nagyon jól néz ki a H-ra kínált 1.66-os odds, ez a Leganes a Vilarreal otthonában el fog vérezni, és szurkolhat annak, hogy a Sporting meg ne verje az Osasunát a kiesési rangadón, mert akkor lene csak igazán forró a helyzet. (Egyébként a Villarreálnál is vannak sérültek, Ruiz eltiltott, de annyival bővebb a keret, hogy ezt a Leganes ellen nem érzi majd meg a hazai együttes.)

Címkék: sportfogadás, tipp,