Sportfogadás tippek: Olaszország - Horvátország

2014-02-04
A futsal EB legjobb négy csapata közül kettőnek már ismert a kiléte. Oroszország és Portugália már az elődöntőben van, ma pedig kiderül, melyik két válogatott csatlakozhat hozzájuk.

Olaszország - Horvátország

Tipp:  5.5 gól alatt

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

A mérkőzés esélyese Olaszország, de 1.18-as oddson megfogadni a taljánok győzelmét hatalmas butaságnak tűnik. Az olaszok az első csoportmeccsen 3-2-re kikaptak Szlovéniától, majd a másik fellépésükön 7-0-ra megverték Azerbajdzsánt. Az a 7-0-ás győzelem olyan eredmény, ami tényleg egy kibukott eredmény. Az azeri srácoknak semmi sem jött össze. Egy félidőn keresztül vészkapussal játszottak, és így sem jött össze a gólszerzés. Vagy Mammarella védett mindent, vagy ha nem, akkor kapufát lőttek az azeriek. Olaszországnak minden bejött, Azerbajdzsánnak semmi.

Horvátország két db 3-3-at játszott a csoportban, de az a két iksz bőven elég volt a továbbjutáshoz. A csehek elleni 3-3 a minimum volt, a spanyolok elleni remi viszont a bravúr kategória. Két hatgólos meccs van tehát a horvátok mögött, mégis az a tippünk, hogy ma nem lesz gólfesztivál az olasz-horvát meccsen.

Az olaszok tudnak védekezni, ezt az azeriek elleni meccsen megcsodálhattuk. 20 percet játszottak úgy, hogy az azeriek vészkapussal próbálkoztak. Nagyon jól tolódtak, hiba nélkül védekeztek. Horvátország nem fog fejjel menni a falnak, Olaszország pedig akkor játszik igazán jl, ha már szorul a hurok. Így volt ez a csoportmeccseken is, amikor a szlovének elverték őket, az azeriak ellen összekapták magukat.

Itt ma mindkét csapat tiszta lappal indul, és a találkozó elején mindkét együttes keveset fog kockáztatni. Az sem kizárt, hogy 0-0-val vagy max 1 góllal mennek félidőre a csapatok. Aztán ha valamelyik együttes vezetést szerez, az képes utána hiba nélkül védekezni.

Tudjuk, hogy a futsalban 6 gól akár 10-12 perc alatt összejöhet, ha a helyzet olyan, és mindkét csapat nyíltan játszik. Itt viszont erről szó sem lesz! A horvátoknak eleve nem lesz könnyű Mammarella eszén túljárni, szóval ha az olaszok előnyben lesznek, és behúzódnak saját kapujuk elé, Horvátország hiába járatja majd a labdát, annak sok értelme nem lesz. Ráadásul a vészkapus-féle megoldás is csak akkor jöhet szóba, ha nagyon nagy a baj, hisz az azeriek is csak kapták a gólokat, holott rúgni kellett volna. Ha Marinovicék látták azt a meccset, a horvátok kétszer is meggondolják, hogy behozzák-e Capart, mint vészkapust.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,