Sportfogadás tippek: Tour de France - 6. szakasz

2014-07-10
Tegnap igen mozgalmas, eseménydús szakaszt láthattunk. Mindenki tudta, hogy a macskaköves etapon valami történni fog, de arra kevesen számítottunk, hogy Froom bukik, és kénytelen feladni a versenyt.

Tour de France - 6. szakasz

Tipp: Kittel nyer

Odds: 1.50

Iroda: unibet

 

Nem volt eseménytelen a tegnapi etap. Froom feladta, Contador pedig hatalmas hátrányba került az összetettben vezető Nibalival szemben. A szakaszt egyébként Bomm nyerte, mondanunk sem kell, senki sem számolt vele. Ez a Tour eddig bővelkedik meglepetésben, közben pedig mégsem.

Eddig ugyanis minden egyes sprintet Kittel nyert, és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy ma is a német versenyző nyer. Totál unalmasnak tűnő sík szakasz következik, 194 km-t tekernek a kerekesek Arras és Reims között. Két negyedik kategóriás emelkedő azért becsúszott, de említésre sem méltó dombocskák ezek.

Itt az a kérdés, hogy hazaérnek-e a szökevények. A pakliban mindig benne van, de nem valószínű, hogy a sprinterek csapatai engedni fogják a szökés hazaérését.

Márpedig ha sprintre kerül sor, azt Kittelen kívül más nem nyeri. Cavendish ugye az első etapon bukott, épp tegnap műtötték. Greipel formán kívül van, Degenkolb, Demare és a többi sprinter pedig más kategóriát képvisel, mint Kittel.

A német sprinter felvezetés nélkül is képes nyerni, olyan végsebessége van, melyről a többiek csak álmodnak. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy méterekkel veri majd a mezőnyt, ám azt a fél kereket megint odateszi a mezőny elé, és újabb szakaszt nyer. Egyedül Cave lett volna ellenfele a sprinteknél, amikor nem emelkedik a szakasz vége picikét, Sagan sem érhet célba Kittel előtt.

Sok sikert a tipphez! (Ne feledjük, a szakaszgyőztesre több irodánál élőben is fogadhatunk!)

Címkék: sportfogadás, tipp,