Sportfogadás tippek: Biathlon, Oberhof női 7.5 km sprint

2015-01-09
A 2014/15-ös biatlon világkupa oberhofi állomásán a hölgyeknél 7.5 km-es sprintversenyre kerül sor. Az összetettet is vezető Kaisa Makarainen ma is favoritnak számít!

Oberhof, női 7.5 km sprint

Tipp: Makarainen dobogón végez

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:30

Szerdán itt Oberhofban csapat-versenyt rendeztek, ahol Makarainen hatalmasat ment. Sajnos a finn váltó többi tagjáról ez nem mondható el, de Makarainen nagyon jó formában van. Egy olyan váltó versenyen is 100%-ot nyújtott, ahol ő is tudta, hogy hiába tesz meg mindent, a társai képtelen mondjuk a dobogóra repíteni a váltót.

Pokljukában a finn hölgy 15. lett, alaposan ellőtte magát. Négyet is hibázott (nem jellemző rá), ám a Szlovéniai állomás másik két versenyén már sokkal jobban lőtt, és dobogóra állhatott. Ez előtt Hochfilzenben Makarainen nyerte a 7.5 km-es sprintversenyt, valamint a 10 km-es üldözésest is. Mindkét állomáson jól lőtt, és tegnap is a legjobb lövők között volt a finn hölgy.

Egyértelmű, hogy az összetettet is vezető Kaisa Makarainen van a legjobb formában, és látva őt a váltóban, nagy meglepetés lenne, ha nem állna ma is dobogóra.

Címkék: sportfogadás, tipp,