Sportfogadás tippek: San Diego Chargers - Denver Broncos

2014-10-23
Az NFL-ben most igazán pikánsnak igérkezik a csütörtök esti találkozó. Az AFC-ben összecsap a Charjers és a Broncos, előbbi 5-2-es, utóbbi 5-1-es győzelem-vereség mutatóval rendelkezik.

Denver Broncos - San Diego Chargers

Tipp: 5.5 TD felett

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: 2014. 10.20.  02:25

 

A meccs nagy fontossággal bír, de az NFL-ben ezt minden találkozóhoz oda lehetne írni. Most viszont különösen igaz ez, hisz a Chargers és a Broncos az AFC-n belül ugyanabban a divízióban, az AFC Westben található. Minden évben kétszer találkoznak egymással, így ezek a csapatok jól ismerhetik egymást. Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy a Kansas City is sokkal erősebb, mint a szezon előtt gondoltuk, szóval valóban óriási tétje van a mai találkozónak már a play off szempontjából is. Minél jobb mérleggel végez egy csapat az alapszakaszban, annál több előny élvez a play off-ban.

Szóval két élcsapat találkozik, két olyan csapat, ahol két klasszis irányító működik a csapatok offenseinek élén. Az egyik Payton Manning, aki a múlt héten döntötte meg Brett Favre rekordját minden idők legtöbb TD passzát ő adta a ligában. A San Francisco ellen négy TD passzal járult hozzá a csapat sikeréhez. A másik oldalon pedig az a Rivers irányít, aki idén ötször vezette győzelemre csapatát, ráadásul tudjuk, hogy a San Diego csak decemberben szokott igazán jó formába lendülni.

Presztízs meccs ez a mai, mindkét fél apait-anyait belead majd. A találkozó esélye a Denver, magaslaton, ahol kevés a levegő, az ellenfél védősorának tagjai mindig levegőért kapkodnak. Manningék ezt kihasználják, gyorsan hívják egymás után a játékokat, a védők meg azt sem tudják, milyen rendezvényen vannak. Manning nagy formában van, simán lehet, hogy 4-5 TD passz ez a csoportrangadón is kiesik a kezéből.

A Broncos egyébként az elmúlt két meccsén 40 pont fölé jutott otthon. A Frisco ellen 6, a Cardinals ellen 5 TD-t csinált a csapat. Ha Manningék ma is összehoznak ötöt, akkor nagy baj nem lehet a tippel. Riversék is összehoznak 2-3 TD-t, azért a Chargers is egy potens csapat, képes pontokat gyártani. Mindkét csapat előszeretettel passzol, nem kell arra számítani, hogy szét lesz futva a találkozó, és gyorsan lepörögnek a másodpercek. Igazi légiparádé várható, ezen a meccsen 6 TD-nek egyszerűen kötelező jelleggel össze kell jönnie!

(A Broncosnál Omar Bolden (CB) jnem játszhat, a Chargersnél Attaochu (LB), Te'o (LB) nem játszik, de az LB sorból Freeney és Conner játéka is kérdéses, továbbá két CB is hasonló státuszban van.)

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,