Sportfogadás tippek: Sífutás 4*10 km vegyes váltó

2017-03-03
Tegnap a hölgyek váltóversenyét lazán nyerte Norvégia. Ma a férfiakon a sor, hogy újabb aranyérmet szerezzenek az ország, és saját maguk számára.

Sífutás 4*10 km vegyes váltó

Online sportfogadás tipp: Norvégia nyer

Bet365 odds: 1.35

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 12:30

 

A versenyen 12 ország váltója indul, de reális esélye az elsőségre három csapatnak van. A norvégok mellett az oroszok és a svédek 'rúghatnak labdába'. Még a finneket sem lehet leírni, már csak azért sem, mert hazai pályán versenyeznek. Viszont a finn-siker már 15.00-szörös pénzt ér, nekik a dobogó lehet reális cél.

A norvég váltó így néz ki: Toenseth-Dyrhaug-Sundby-Krogh. Nem gyenge, az biztos. Rikardsson-Olsson-Hellner és Halfvarsson indul a svédeknél, elnézve a neveket, az első két futó már nagyobb hátrányt szedhet össze, amit Hellnerék nem biztos, hogy ledolgoznak. sőt, inkább biztos, hogy nem. Az oroszoknál Larkov-Bessmertnykh-Chorvotkin-Ustiugov négyes indul. Itt is a középső két futó az, amely talán picit gyengébb.

Egyébként ebben az idényben két váltóversenyt rendeztek, mindkettőt Norvégia nyerte. De ha nézzük a férfi és női vonalat is, akkor elmondható, hogy a 4-es váltóversenyek mindegyikét Norvégia nyerte ebben a szezonban. Minden világkupa állomáson a norvégok nyertek férfi és női vonalon is, tegnap a vb-n itt Lahtiban a Björgenék szintén nagyon simán lettek elsők. Szóval igencsak nagy meglepetés lenne, ha Sundbyék nem húznák be az első helyet!

(Egyébként a 2015-ös vb-n, Falunban is női és férfi váltóban is Norvégia nyert.)

Címkék: sportfogadás, tipp,