Sportfogadás tippek: Mönchengladbach - Hamburg SV

2014-03-30
Ma két igazán jó meccs vár ránk a Bundesligában. A Hannover-Werder, és a 'gladbach-Hamburg meccs is érdekesnek ígérkezik. Mi az utóbbival foglalkozunk, hisz a Hamburg története során először pottyanhat ki a német élvonalból.

Mönchengladbach - Hamburg

Tipp: 2 gól fölött AH

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

A 'gladbach jelenleg a hetedik helyen áll, ma pedig azért játszik, hogy visszavegye a Mainztól a hatodik pozíciót. Ehhez nyernie kell Favre csapatának, és erre elég jó esélye van. Otthon a 'gladbach mindig jól pörög, legutóbb hazai pályán egy félidő alatt gurított hármat a Herthának.

A Hamburg vergődik, jelenleg az osztályozót érő 16. helyet foglalja el. Jansen, Rajkovic, Badelj, Ilicevic és Beister nem léphet pályára, de volt már ennél tragikusabb is a helyzet. Van der Vaart, Calhanoglu és Lasogga is játszhat, ez pedig rengeteget számít.

Várható kezdőcsapatok:

Mönchengladbach: ter Stegen - Korb, Stranzl, Alvaro Dominguez, Daems - Jantschke, Kramer - Herrmann, Arango - Raffael, M. Kruse
HSV: Adler - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann - Jiracek, Rincon, Arslan, Calhanoglu - van der Vaart - Lasogga
A 'gladbachnál Xhaka és Nordtveit kikerült  a kezdőből, Favre nem először játszatja a védelem és az offenzív zóna között a Jantschke-Kramer párost. Előttük Hermann-Arango-Raffael trió, az ék pedig Kruse lesz. A Hamburgnál is elég offenzív felfogású kezdőt állít össze Slomka. Nyerni kell, az iksz nem jó eredmény. A Calhanoglu-van der Vaart-Lasogga trió mögött Jiracek, Rincón, és Arslan sincs beoltva támadások ellen, sokat segítenek majd Lasoggáéknak. Ebben persze benne van a veszély, hogy szétszakad a HSV, vagy túlságosan kinyílik, és a 'gladbach legnagyobb fegyverét, a gyors kontratámadást többször is előveheti. Ugyanakkor a HSV-nak vállalni kell a kockázatot, mert egy döntetlennel tényleg nem sokra mennek. Ha nyernek, akkor is csak egy helyet lépnek előre, de a 15. hely épp olyan tragikus, mint a 16. pozíció.
Jó kis meccs lesz, mert a 'gladbach otthon tényleg nem szokott viccelni. A HSV pedig az életéért küzd, szóval egész biztos, hogy izgalmas, jó meccset fogunk látni, ahol 3-4 gólt biztosan összejön.
Sok sikert mindenkinek!
 
Címkék: sportfogadás, tipp,