Sportfogadás tippek: Las Palmas - Barcelona

2017-05-14
A Las Palmas leeresztett a szezon végére, ám a Barcát azért megcsipkedheti egy picit. Ha a Kanári-szigeteki együttes szezon elejit formáját hozná, aligha unatkoznánk este.

Las Palmas - Barcelona

Online sportfogadás tipp: 4.5 gól felett

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: vasárnap, 20:00

 

Szóval a tippünk, hogy rengeteg gól lesz.

A Las Palmas utolsó hazai bajnokija, lehet gálázni egy jót. Itt bizony lesznek gólok, melynek zömét a Las Palmas kapni fogja, de hozzá van szokva a csapat. Ugyanakkor otthon sokkal tökösebb társaság ez, simán benne, hogy többször is mattolja ter Stegent a hazai együttes.

Jó esély van a hazai gólokra (is), hisz Pique nem játszik, Sergi Roberto eltiltott. Így vélhetően Umtiti lesz a belső védő, mellette Mascerano és Alba, előttük négy középpályás. A Barca 3-4-3-at játszik vélhetően, Roberto és Pique hiányában ez ésszerűnek tűnik.

Elöl ott az MSN, a trió egyik tagja, Neymar a Barca jelenlegi másodedzőjével Unzuével nem egyezik, Neymar azt mondta, ha Unzue marad, akkor ő megy... Korábban ugye a Luis Enrique-Messi affértól volt hangos a sajtó, aztán ők ha nem is puszipajtások lettek, de kijönnek egymással, most Neymar hepciáskodik picit.

A Las Palmas mindenféle nyomás nélkül játszik, felszabadult játékot várhatunk Vieráéktól. Egyébként nézve sok Las Palmas találkozót, néha úgy tűnik, hogy ezt a csapatot nem nagyon érdekli, hány gólt kap, csak lőjön is. A két együttes stílusa is hasonló, mindkét együttes a focival foglalkozik, és ma sem lesz ez másként. Egy-két hazai, meg öt-hat vendég-gól kalibrálható, valószínűleg a forduló egyik legjobb, ha nem a legjobb meccse lesz.

Egyébként, ha minden igaz, a Las Palmas jövőre Mario Balotellit is soraiban tudja, ha az olasz csatár is úgy tud majd a focira koncentrálni, mint pl. Boateng, akkor ez a Las Palmas még az ideinél is szórakoztatóbb együttes lesz!

Várható kezdőcsapatok:

Las Palmas: Varas-Simon-Bigas-Lemos-Castellano-Mesa-Montoro-Viera-Mateo Garcia-Esposito(Boateng)-Momo(Jesé)
Barcelona: ter Stegen-Mascerano-Umtiti-Alba-Gomes-Rakitic-Busquets-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez

Címkék: sportfogadás, tipp,